Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Trodde det bare var de nærmeste vaktene og sånt, ble HELE armeen slaktet ned?

 

Virker lite logisk å drepe noen å la de andre hevne seg. ;)

 

Hele poenget med sekvensen var vel å vise Stannis og Davos hva litt kongeblod kan gjøre slik at gutten senere kan offres

 

Enig i det, men jeg tror "syner" i flammene var hovepoenget - og ikke forbannelser.

Endret av Dark Archon
Lenke til kommentar

Fantastisk epsiode! Den røde bryllup scenen er en av de beste scenene jeg noensinne har sett i en tv serie, det var bare helt vanvittig bra. Storkoste meg gjennom det hele spesielt på grunn av det var karakterer jeg likte som døde. Elsker sånne uventede ting! Kunne ikke gjøre annet enn smile og le etter at epsioden var ferdig. AWESOME.

 

En ting som irriterte meg litt med episoden; når han styrer ulvene og hjelper Jon, hvorfor bruker han kjempelang tid på å si at Jon er utenfor?? Eller hva med å sende ulvene etter han og lede han til dem??? I tillegg så virker det som om det bare er nordmannen igjen, drep han da!! So close but yet so far away..

 

Det kan jo hende at Jon er realistisk OG lojal mot sine menn i svart?

 

Å kjempe mot en kampherdet wildling-crow som har drept minst et par dusin av hans likemenn uten å vite om kjæresten setter en pil i ryggen hans eller wildlingen sin...

 

Om han ikke fikk advart kråkene ville veggen falt.

Om han ikke fikke drept nordmannen i kamp ville veggen falt.

Om han stakk av fikk han advare kråkene.

 

Odds for å klare å stikke av: 90%

Odds for å klare å vinne i kamp: 40%

Odds for at kjæresten velger å sende en pil i riktig rygg ved kamp: 50%

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Fytti faen... Jeg sitter med vondt i brystet etter slutten der! Selv om jeg ble spoilet så forventet jeg ikke en så brutal slutt... For en fantastisk med forferdelig episode!

 

Begynner med Bran, og endelig har du fått litt action! Vel fortjent, og jeg ble så glad at det ikke bare var dyr, men faen meg Hodor! :D Nice! Mr Bad Warg daua også, jævlig merkelig at Bran ikke skjønte at Jon var utafor, men han kan jo ikke vite hvor ulvene løper til enhver tid. Ygritte kommer til å bli pissed... :(

 

Jeg er som mange adnre, Stark-House fan! Synes de er mye mer ordentlige og hederlige enn resten av gjengen. De driver ikke med snikmording, de driver egentlig ikke med noe "spill" i skyggene. Mulig derfor de taper, men de er fortsatt favorittene. Og for meg fortsatt hovedpersonene!

 

Dany, du er bare ei lita drittunge som får vilja de. Håper noen setter ett spyd i langt oppi **** di! Møkkakjerring. Robb var så mye bedre enn hu. Til og med Joeffry, med Margaret er bedre enn Dany. Her Dany, ta det, ta den hæren her. Båt? jada, ta med litt gull og en hær til du lille venn. Meh!!

 

Roose Bolton, du kan brenne i helvete! Burde ha skjønt det allerede da han sendte Jamie ned. Med "hilsener" til Tywin.. Tyrion, konverter til Stark-familien og redd oss! Han er jo halveis der allerede :tease:

 

Robb og Lady Stark. Dumme dumme løfter som ikke blir overholdt. Stakkars (Neste) Ned Stark også!

Forferdelig kjedelig og trist. Men så utrolig godt gjennomført også. Også med Rains Of Castamere i tilleg.. Bravo! Dacapo!

 

 

Jeg gleder meg til mer, men håper det ikke blir like tungt.. Detta gjorde seriøst vondt!

 

 

Well played..

  • Liker 3
Lenke til kommentar

I forhold til spørsmålet om hvor mange som ble drept

 

Dagbladet nevnte et antall i sin artikkel om dagens episode, puttet det i spoiler for sikkerhets skyld.

 

 

 

3500

 

 

 

Mao ikke alle.

 

Men uansett såpass heftig nedslaktning av en hær som uansett er i klart mindretall. Det gjør jo også at spørsmålet blir, hvordan kan man egentlig få the North til å være en troverdig aktør fremover?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...