Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir forklart i bøkene hvorfor, men enig i at de burde brukt ett par sekunder på å forklare det. Er kun det som hadde trengs. Kanskje det kommer neste episode?

 

Hvis det er sånn som folk diskutere tidligere, altså at The Night Watch allerede har våpen for å drepe White Walkers så blir jo kniven mindre viktig, men jeg tviler egentlig.

Lenke til kommentar

Jeg tror det må være Natalia Tena (Osha). Det kan også være Natalie Dormer (Margaery), selv om hun har vært naken på film før kan det hende hun ikke føler det riktig at karakteren hennes i denne serien er det. Hva med Sibel Kekilli (Shae), kan det være henne? Dersom hun har fått kontrakt på at hun ikke skal være naken er det rimelig absurd med tanke på rollen hennes.

 

Ros er ikke egentlig noen hovedrolle, dessuten er hun jo skrevet ut.

 

Både Dany, Ygritte og Melisandre har jo allerede vært nakne denne sesongen så dem er det ikke. Utenom de jeg har nevnt nå tror jeg ikke noen kastet klærne hverken forrige sesong eller nåværende sesong.

Lenke til kommentar

Vel, at noen har vært med i porno eller andre "mindre påkledde aktiviteter" er da ingen grunn til å utelukke dem fra denne greia. Kanskje de ønsker å legge dette bak seg og se fremover på en mulig karriere som skuespiller. Da er det ikke særlig positivt om alt folk husker fra det tidligere arbeidet ditt er et par med pupper, svette rumpeballer og en glatt mus.

 

Just saying.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...