Gå til innhold

Svindlet i øst, saksøkt i vest


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det e bare fint.. hadde vært best om Samsung gikk konkurs.. værre dritt skal du lete lenge etter.. alle mine Samsung telefoner har vært ødelagt etter halvt år.. uten at de er fått dårlig behandling.. min samboer har også kvittet seg raskt med alle sine Samsung telefoner, de er så skuffende i bruk.. og software e ræva på Samsung.. ingenting funker,, treg, gammeldags og full av feil.. Samsung, nei takk.. htc e mye bedre. Og nu e lg kongen av skjerm teknologi.. super amoled blekner satt opp mot ips nova.. finnes ikke en grunn til å velge Samsung igjen.

Lenke til kommentar

meget skuffet over samsung selv. De har kommet med froyo til telefonene, men programmene er full av bugs. problemer med synk mot exchange. Telefonen er treig og uresponsiv. GPSen fungerer heller ikke som den skal, unøyaktig som bare det ... har testet telefoner som koster mye mindre som yter myyye bedre på GPS.

 

Så de 10 millionene enheter som solgt, er jo forsåvidt greit. Men hvor mange som er returnert, har de tall på det?

 

Skuffende av Samsung! Nexus S blir det iallefall ikke. Neste her blir det nok LG Optimus 2X.

Lenke til kommentar

Class action lawsuit er helt genial.. sku hatt mer av det i norge.. de gir oss små forbrukere mer makt.. hvorfor skal Samsung ha lov til å spy ut masse modeller som de nærmest erklærer død med en gang. (Pga null software suport)..

Det skal Apple ha, de følger hvertfall opp produktene sine på software sia.. vår familie er meget fornøyde med de 2 htc modellene vi har i desire serien.. her kommer oppdateringene til rimelig tid.. har hatt ca 4 system oppdateringer på desire hd allerede, mens min Samsung galaxy hadde 1 på ett år, og fremdeles ikke fungerte.. måtte til og med roote den og installere mod fra internett for å få multitouch til å virke halvveis.. enda ble man stuck med eclair uten Adobe flashplayer og app2sd... Samsung er tragisk,, ikke noe annet å si om den saken.. lg sin billig mobil optimus one har bedre støtte enn top modellene til Samsung..

Lenke til kommentar

Bedriftene er ikke forpliktede til å gi deg oppdateringer til telefonen din. De er kun forpliktede til at telefonen din fungerer slik den er når den blir solgt. Om HTC og Apple gir deg oppdateringer i ettertid er ikke det for å være hyggelige, men for å øke verdien i merkevaren sin. Andre selskaper har kanskje ikke innsett nytteverdien av dette og tilbyr ikke noe ekstra utover telefonen i seg selv.

 

Men med Norge sine lover og regler skal det godt gjøres å faktisk ikke komme noen vei som misfornøyd kunde.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...