Gå til innhold

Spørreundersøkelse om Norsk Black Metal: For alle musikk-interesserte!


Snurreleif

Anbefalte innlegg

Halloen!

 

Før jeg skriver noe utdypende om hva/hvorfor jeg legger ut denne spørreundersøkelsen, så vil jeg tilbakevise at dette er en spørreundersøkelse som er laget i hoi og hast av en videregåendeskole elev fordi vedkommede ikke har noe annet å skrive om.

 

Kjæresten min fra England har som bachelor-oppgave å lage en utfyllende oppgave om Norsk Svart-metall og omverdenens syn på sjangeren.

Spørreundersøkelsen er den delen av oppgaven som går ut på å finne andre menneskers syn på sjangeren og historiene knyttet til sjangeren (uavhengig av religion, livstro eller musikksmak).

Dette er IKKE, en heksejakt på noen som helst måte, og forfatteren har undersøkt flere medier, bøker, dokumentarer, intervjuer o.l. fra forskjellige hold for å skaffe en nøytral og saklig fremvisning av materialet hun skal fremlegge.

 

Jeg vil kopiere inn en svak oversettelse av paragrafen hennes (oversatt fra engelsk til norsk) som forklarer hvem hun er, og hva oppgaven hennes er osv.

 

Om noen hadde orket å finne tid til å svare på denne spørreundersøkelsen så hadde både jeg og min bedre halvdel satt veldig stor pris på dette, da hun verdsetter særlig norske innbyggere sin mening rundt emnet veldig høyt siden vi er såpass i sentrum av Black Metal bølgen som kom på 90-tallet.

 

På forhånd, takk :)

 

Jeg er en sisteårs student på Southampton Solent Universitetet i England. Jeg studerer populær musikk og produsering. Som sisteårs oppgave har jeg velg å studere Norsk Black Metal og hvordan media portretterer sjangeren. Tittelen min er: "Et innblikk i Black Metal i Norge og Satanistiske Ritualer". For å hjelpe meg med oppgaven trenger jeg å samle folks meninger fra et vidt spekter av mennesker med forskjellig bakgrunn og livsyn. Jeg hadde satt veldig stor pris på om du kunne ha avsett et par minutter av din tid til å svare på spørreundersøkelsen min.

 

Grunnet en restriksjon på antall spørsmål jeg kan stille på nettsiden, måtte jeg dele spørreundersøkelsen inn i 2 deler. Det er viktig at dersom du ønsker å ta del i denne spørreundersøkelsen, at du tar deg tid til å svare på både del 1 og del 2, hvis ikke vil ikke svarene bli gyldige.

 

Den første delen er her: http://www.surveymonkey.com/s/LFB59F6

 

Den andre delen er her: http://www.surveymonkey.com/s/L3VV2CZ

 

Tusen takk for din tid

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...