Gå til innhold

Slik er supermobilen Nexus S


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trist å se at Google valgte Samsung.. Samsung design minner mer om en billig plast leke..

Ser virkelig ut noen har satt seg på telefonen så den ble skjev.. glorete blankt og klumpete bakdeksel, nei fysj.. da er selv Motorola design mye finere.. slcd kan jeg leve med men ikke Samsung kvalitet og design.. min gamle Samsung galaxy spica ligger å skammer seg i en skuff med bakgrunns lyset stuck på 0%.. jeg hadde nok valgt nexus one før nexus s...

Lenke til kommentar

Det virker som om Samsung skulle hatt frie tøyler på designfronten på en telefon de produserer for andre? Dette er selvsagt ikke tilfellet og det er jo helt sikkert at Google har godkjent designen på en telefon med deres logo på. At Samsung således får skylda for dårlig design virker litt urettferdig da det selvsagt er Google som sier yay or nay til sluttproduktet. Og, siden meninger om design er høyst subjektive så kan jo jeg mene at det å velge Nexus One over Nexus S pga. design er total skivebom. En mer kjedelig og A4 design enn på Nexus One/Desire skal man lete lenge etter.

- Om designen på Nexus S generelt er det kanskje mye plast men var jo ganske fiffig med en liten bøy på skjermen - ligger nok sikkert godt i hånda den der.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...