Gå til innhold

Skyrim-tråden: hvor dragefødte møtes for å prate om løst og fast


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil gifte meg, men det går jo ikke! :/ Har Amulet of Mara og alt, men fortsatt null og niks. Kjøttmarkedet I Skyrim er jo dystrere enn en kirkegård.

Hva er problemet? Det er ikke alle NPC'er du kan gifte deg med, og da må du gjerne ha gjort noe for dem. Du må også ha amulet of Mara PÅ deg når du skal gifte deg, og da dukker det ny dialog opp.

Det er den dialogen der. Den dukker aldri opp, selv om jeg sprang rundt med Amulet of Mara på meg hele tiden når jeg sprang rundt med Lydia.

 

 

Anyways, hadde drikkekonkurranse med en fremmed i Riften, også fikk jeg blackout (ihvertfall på skjermen..). Våker opp, og får fortalt at jeg har bæljet om ekteskap med en geit i Temple of Mara og raserte ting rundt meg. Nå skal jeg til Rorikstead for å finne ut hva som skjedde. Herlig.

 

 

Waldermariel: Oppgradere til Legendary og enchante. Iallefall boots, gauntlets og helm burde ha Fortify One-Handed, Archery eller Two-Handed, kommer ann på hva du bruker.

Endret av Empathy
Lenke til kommentar

Hmm, jeg prøver meg på denne steam achievementen:

 

War Hero - Capture Fort Sungard or Fort Greenwall

 

Nå har jeg wipet hele Greenwall fortet, og surret rundt for å prøve å "capture" denne steinrøysa, men finner ikke ut hvordan.. noen edle tips gentlemen? :)

Tror du må gjøre det som en del av Stormcloacks/Imperials Quest-linja. Da jeg gjorde den questen fikk jeg iallefall War Hero achievement, fordi det er den eneste måten å ta over fortet på. Når du ikke er i quest-mode, så dreper du jo bare alle som er der, du tar liksom ikke over det.

 

Trot Greenwall er en del av Imperal quest-linja og Sungard er en del av Stormcloacks-questlinja.

 

Huff for en spoiler.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...