Gå til innhold

Football Identity-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

11. runde:

Toppoppgjøret mellom Hvit Arendal og Molde FK ble ingen spennende affære, Arendal scoret etter 4 minutter og puttet tre til i 1. omgang. I tillegg til giftige spisser var solid forsvarsspill en stor årsak til at Arendal vant, Molde-spillerne kom rett og slett ikke til avslutninger. Molde gjorde diverse taktiske endringer i pausen, og dette koblet med mer avslappede Arendal-spillere førte til at de siste 45 forble målløse. HA overtok dermed MFK sin 2.plass på tabellen.

 

Ellers vant Rosenborg 9-0 mot det ferske Vålerenga-laget som fremdeles sliter med inaktiv manager. Ryktene går om at styret har fått nok og at manager Komarov vil få sparken i begynnelsen av neste uke. Isåfall enda en gyllen sjanse for alle manager-spirene som søkte på Haugesund-jobben men ikke nådde opp (den jobben fikk egyptiske Moro Elsayed, som har fortid i engelsk og egyptisk topp-fotball. Artig at "araberne" får arabisk trener ;) ).

 

Lom og Haugesund vant greit mot bot-motstand.

 

Neste runde spilles 24/1, 21:00.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

12. runde:

Halvveis i sesongen og kampprogrammet snus. Dermed nok et oppgjør mellom Molde og Arendal, denne gangen ble det 0-0 i en tett og sjansefattig kamp på Røkkeløkka. Molde hadde gjort hjemmeleksa si og kun sporadisk klarte Arendal-spissene å karre seg gjennom det pottetette MFK-forsvaret. I motsetning til forrige møte hadde heller ikke Arendal-spissene dagen, noe som gikk hardt ut over den lokale fuglebestanden.

 

Rosenborg hadde ingen problemer med Vålerenga denne gangen heller, vi kan bare håpe at de unge Enga-spillerne klarer å holde motet oppe etter 0-8 hjemme og totalt 0-17 over to kamper. Trøst: nå er det verste over!

 

Lom og Haugesund vant sine bot-kamper.

 

PS. Det mangler bare 1 forsvarer og 4 midtbanespillere for at Brann/Lillestrøm/Viking/??? blir opprettet, så lag en bruker NÅ og bli med på moroa!

 

Neste runde spilles 27/1, 21:00.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

Heisann! Anbefaler deg å enten vente på at lag 7 aktiveres (mangler 1 DEF og 3 MID) eller å kontakte Vålerenga sin manager. Hva enn du velger: ikke glem å tren hver dag! Og hvis hurtighet og utholdenhet er under 50-60, bør du fokusere på disse (bare husk at hvis du trener det samme hele tiden så blir effekten lavere, så miks med andre ting innimellom). Lykke til!

Lenke til kommentar

Heisann! Anbefaler deg å enten vente på at lag 7 aktiveres (mangler 1 DEF og 3 MID) eller å kontakte Vålerenga sin manager. Hva enn du velger: ikke glem å tren hver dag! Og hvis hurtighet og utholdenhet er under 50-60, bør du fokusere på disse (bare husk at hvis du trener det samme hele tiden så blir effekten lavere, så miks med andre ting innimellom). Lykke til!

 

Takker for info! :thumbup:

Lenke til kommentar

14. runde:

Lom iL vant hele 8-1 mot FK Haugesund, sistnevnte er dermed mest sannsynlig hektet av i kampen om medaljene. Haugesund har atter engang vært uheldig på managersiden: den nyansatte manageren fra Egypt har ikke vært pålogget siden 26/1. Han har vel viktigere ting å tenke på nå og kommer nok sterkere tilbake når situasjonen i hjemlandet har roet seg. Ellers slo Hvit Arendal kriserammede Vålerenga 6-0, mens nyopprettede Team 7 Norway (lagets nye navn blir ikke avklart før i morgen) vant 1-0 not Team 11 Norway i debutkampen sin. Rosenborg og Molde vant sine kamper mot bot-lag.

 

Neste runde spilles 3/2, 21:00.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

Vålerenga søker manager!

 

Spillerne på laget gjorde opprør grunnet managerens inaktive lederstil og fikk ham sparket. Kan du gjøre det bedre? Det er minst 7 aktive spillere på Vålerenga for øyeblikket, så en ny manager vil ikke starte på bar bakke. Syv er også et bra antall med tanke på å få til store seire mot bot-lag og lage problemer for de mer etablerte lagene. Ønsker du en fremtid som manager i Norges viktigste fotballklubb, kan du klikke her for å søke :-)

Lenke til kommentar

15. runde:

Lom iL fulgte opp 8-1 over FKH med et grufullt 0-6-tap i toppkampen mot Molde FK. MFK blir bare bedre og bedre, og er nå favoritter til å ta sølvmedaljene bak Rosenborg. Ikke verst av et lag som ble startet opp foran denne sesongen. Laget er fremdeles "bare" nummer 3 på tabellen, men sølvrival Hvit Arendal spiller mot Rosenborg i neste runde og må mest sannsynlig vinne for å holde Molde bak seg. Å slå et Rosenborg-lag som aldri har tapt i norsk liga blir en veldig tøff oppgave for Arendal-gutta. Moldes neste motstander, Tufte IL, røyk 1-3 mot FK Haugesund.

 

Stillingen finner du i post 3 i denne tråden.

 

Neste runde spilles 7/2, 21:00.

Lenke til kommentar

16. runde:

Så skjedde det endelig, for første gang i den norske ligaens historie: Rosenborg gikk på et tap! Seriemesterskapet har de mest sannsynlig sikret, men forsmedelig var det nok likevel for Bruasets gutter å ryke 1-3 borte mot Hvit Arendal. Dermed tok Arendal tilbake favorittstempelet i kampen om sølvet, tross Moldes 7-0-seier mot Tufte. Lom, Haugesund og Vålerenga vant mot botmotstand.

 

Neste runde spilles 10/2, 21:00.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

17. runde:

Rosenborg banket ikke uventet FK Haugesund, som sliter med nok en inaktiv manager og minimal spillerstall. 8-0 ble sluttresultatet. Et Vålerenga med ny manager og masse nye spillere tok i mot fjorårets bronsemedaljører Lom iL. Den kampen endte 2-2, noe begge lag bør si seg fornøyd med. Molde og Arendal vant sine kamper mot bot-lag med solide marginer, mens nybegynnerne på Tufte IL måtte nøye seg med uavgjort mot sin bot-motstander.

 

Neste runde spilles 14/2, 21:00.

Lenke til kommentar

18. runde:

Molde vant 10-1 mot Haugesund og Vålerenga slo Tufte med 2-1 i en overraskende jevn kamp. De andre lagene vant mot bots.

 

Ellers er det bare å konstatere at den norske FID-verdenen fremdeles er i minste laget: Vålerenga-manageren spiller sentralt forsvar på Tufte og sideforsvar på Hvit Arendal, mens Tufte-manageren spiller sentralt forsvar hos Hvit Arendal. Vi trenger flere folk, rett og slett : - )

 

Neste runde spilles 17/2, 21:00.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

19. runde:

Molde fulgte opp sin storseier forrige runde med solide 3-2 over Rosenborg. Og dermed er det full spenning om ligatittelen før de tre siste rundene: kun to poeng skiller de tre beste lagene! Rosenborg er dog fremdeles favoritter siden de har to bot-kamper igjen + sesongens skuffelse Lom. Også Molde har to kamper mot botter, i tillegg til entusiastiske Vålerenga. Hvit Arendal møter et Tufte som begynner å komme seg, et gjenfødt Haugesund (sesongens 5. manager, ny kvalitetsspiss, 9-0-seier i kveld!) og et botlag. Det blir spennende å se åssen dette ender!

 

Kveldens resultater:

 

Haugesund - Team 9 Norway 9-0

Hvit Arendal - Lom 7-1

Molde - Rosenborg 3-2

Team 8 Norway - Tufte 0-3

Team 11 Norway - Vålerenga 0-8

 

Neste runde spilles 21/2, 21:00.

 

PS. Sjekk innlegg 1-3 for info og stats. Vi er ganske nærme å få et nytt lag nå, passende tidspunkt også siden det ikke er så altfor lenge til ny sesong.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

20. runde:

FK Haugesund er vanskelige å skjønne seg på. Fra 1-10-tap mot Molde til 9-0-seier forrige runde... til 0-8-tap i kveldens hjemmekamp mot Vålerenga. "Ustabilt" er vel et dekkende ord for lagets prestasjoner. Ellers slo Lom til med storseier og virker å ha funnet tilbake til godformen akkurat i tide til å spille en avgjørende rolle i tittelkampen: i siste serierunde venter et vaklende Rosenborg som er avhengig full pott for å sikre seriemesterskapet. Kan det bli mer spennende enn trønderne hadde håpet?

 

Kveldens resultater:

 

FK Haugesund - Vålerenga 0-8

Hvit Arendal - Tufte IL 6-0

Molde FK - Team 9 Norway 7-0

Team 10 Norway - Rosenborg 0-6

Team 12 Norway - Lom iL 0-10

 

Neste runde spilles 24/2, 21:00.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

21. runde:

Rundens mest interessante kamp var Molde mot Vålerenga. Molde er for fullt med i gullkampen, mens Vålerenga virkelig har fått opp dampen i det siste. Det ble tett og jevnt, med Enga som det førende laget i 1. omgang, uten at det ble uttelling. I 2. omg. fikk Oslo-laget svi for sin offensive og litt arrogante spillestil og måtte hente ballen ut av eget nett to ganger før det endelig kom en redusering 10 minutter før slutt. Da la Molde om til uthalingstaktikk og dermed endte det med 2-1 til hjemmelaget. De andre lagene vant mot botter.

 

Stillingen før siste runde:

 

1. Rosenborg, 57 poeng (møter Lom iL)

2. Hvit Arendal, 56 poeng (møter FK Haugesund)

3. Molde, 55 poeng (møter botter)

 

Kveldens resultater:

 

FK Haugesund - Team 8 Norway 9-0

Hvit Arendal - Team 11 Norway 7-0

Molde FK - Vålerenga 2-1

Team 9 Norway - Rosenborg 0-5

Team 10 Norway - Lom iL 0-8

Team 12 Norway - Tufte IL 0-3

 

Sesongens siste runde spilles 28/2, 21:00.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

22. runde:

Grattis til Rosenborg med sitt fjerde strake mesterskap! Tross at laget fikk sine første tap noen sinne (mot Arendal og Molde) holdt det såvidt inn denne sesongen også. Det blir store utskiftninger hos trønderne foran sesong 8, så det blir spennende å se om de klarer 5 strake eller om det er et tronskifte på gang. Sølvvinnerne fra Arendal og bronselaget Molde er vel de heteste kandidatene til å ta over en evt. ledig trone, men Vålerenga skal heller ikke glemmes. Jeg håper ellers at ligaen fortsetter den fine utviklingen (4 nye lag denne sesongen, woohoo!), kanskje har vi full liga ved slutten av sesong 8? Det hadde vært noe!

 

Nå er det en ukes pause i den norske ligaen, før forsesongen sparkes i gang med treningskamper og overganger. En uke etter det igjen er det klart for 1. runde sesong 8.

 

Slik endte siste runde:

 

FK Haugesund - Hvit Arendal 2-6

Lom iL - Rosenborg 0-6

Molde - Team 8 Norway 10-0

Team 9 Norway - Vålerenga 0-6

Team 10 Norway - Tufte IL 1-1

 

Slutt-tabellen:

 

1. Rosenborg BK, 60

2. Hvit Arendal, 59

3. Molde FK, 58

4. Lom iL, 46

5. FK Haugesund, 40

6. Vålerenga, 28

7. Tufte IL, 27

 

Sesongskifte skjer om ca. 1 uke, hvis du er interessert i å lage en fotballspiller kan det være greit å vente til etter sesongskiftet siden spillerne automatisk blir et år eldre ved overgang til ny sesong.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

Resultater fra dagens treningskamper som involverer norske lag:

 

02MAR11

Lom iL 3 - 1 Liverpool Fc (2A ENG)

Rosenborg BK 0 - 3 HNK Jadran (1A CRO)

Vålerenga 2 - 0 Balkan United II (1A CRO)

The Vikings (1A DEN) 3 - 1 FK Haugesund

 

Seriestart for norsk liga er enten mandag 7/3 eller torsdag 10/3. Eller muligens uka etter der igjen :-D Uansett er dette rette tidspunktet for oppretting av fotballspillere, så klikk lenken i signaturen min og bli med du også! Det mangler bare noen få spillere før vi får et åttende aktivt lag (sjekk nederst i førsteinnlegget for detaljer)

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...