Gå til innhold

VIDEO: Vi pakker ut HTC Desire HD


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har også sett de bencmark videoene.. galaxy s med standard rom blir regelrett knust.. lcd skjermer har også mye bedre oppløsning siden amoled bare har 2 sub pixler mens lcd har 3.

Har også sett tabeller som viser at amoled bruker opp til 330% mer strømm på fullt opplyst hvit skjerm. Er derfor de kalibrerer amoled UI med unaturlige farger og mye sorte skjermer.. for å unngå høyt forbruk på hvite og lyse pixler.. sitter du mye på nettlesern e det meningsløst å kjøpe tlf med amoled.. da bør du holde deg til de skjermene som ikke er lyse eller hvite om du vil å ha noe særlig gevinst av amoled teknologien.. på mørke skjermer kan amoled bruke 50-90% mindre strømm enn lcd.. sort nivå er også overlegent på amoled.. kompromisser blir det uansett når du velger skjerm..

Lenke til kommentar

Det er faktisk ikke samme gammle prosessoren.. selv om denne også er på 1ghz.. mye lavere strømm forbruk.. noe som betyr at de kan kjøre den hardere.. første generasjon ble ikke presset like hard pga det ville tappe batteriet rimelig fort.. mener den nye kalles for snapdragon scorpion.. gpuen e også sykt mye bedre.. iphone4 cpuen har en sjanse mot denne.. gammle nexus one med froyo banker iphone4..

Lenke til kommentar

Hvordan banker iphone4 nexus one med froyo når nexus one er raskere på benchmark og raskere på nettlesern? Ligger sammenlignings videoer på youtube hvor nexus one (flash deaktivert) knuser iphone4.. dagens galaxy s som bare kjører android 2.1 er ikke mye å skryte av i benchmark testene.. android utgaven har minst like mye å si som cpuen.. samsung software utgavene av android er også fulle av feil som gjør dem unødvendig trege..

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...