Gå til innhold

Norges mest populære abonnement


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det ikke litt misvisende artikkel overskrift, da dere har spurt de fleste mobil operatør hvilken som selger mest om dagen, men det står ikke noe om hvilken av de er det som har flest abb?

 

På andre siden så har telenor flest mobil abb men det betyr ikke automatisk telenor frihet har flest abb.

 

Hei,

 

Vi spurte operatørene følgende spørsmål: (ordrett)

 

- "Hvilket av deres abonnementer er aller mest populært?"

 

- "Hvorfor?"

 

Men vi forklarte også at vi var ute etter det abonnementet som flest av kundene har valgt, ikke hvilket som "selger best om dagen".

 

Hensikten med artikkelen var ikke å vise hvilket enkeltstående abonnement som var mest populært, men snarere hvilket abonnement som var mest populært hos hver av operatørene.

 

Fordi Telenor har den desidert største kundemassen er det rimelig å anta at FriHet er det abonnementet flest nordmenn har, men - som du sier - er det ingen automatikk i det. NetCom tilbyr færre abonnementer enn Telenor, og vi vet at FlexiTalk er veldig populært blant denne operatørens kunder, for eksempel. Men dette var ikke fokuset vårt denne gang.

 

(For øvrig er det svært sjelden at operatørene går ut med tall på egen kundemasse, og enda sjeldnere å avsløre hvor mange abonnenter som har et spesifikt abonnement - av "konkurransehensyn".)

 

Takk for tilbakemeldingen! :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...