Gå til innhold

Apple iPad eller Galaxy Tab?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trodde det var iOS og ikke Mac OS - og hvorfor er det hevet ut som grønt, som en fordel overfor android 2.2?

 

Dessuten selv om Ipad er ganske mye større så er argumentet deres om at man må scrolle mye før nesten på grensen til idiotisk - selve skjermoppløsningen er nesten identisk, de har samme bredde, mens tab'en er litt mindre i høyden - men langt i fra så mye som dere gir inntrykk av. Pikseltettheten er større på Tab.

 

Hjelper ikke med en 50"-skjerm hvis oppløsningen er omtrent den samme...

Lenke til kommentar

Hvorfor er prossessoren til Samsung fremhevet som grønn? Mener dere at den er kjappere? Da burde dere prøve en ytelse test.

 

Det som er vanskelig med å sammenligne slike produkter er at det spørs veldig på hva man er ute etter. Blir litt som å sammenligne en 10" mot en 15" laptop.

 

Dersom man vil ha noe lite og lommevennlig, så bruker man jo telefonen, som har omtrent samme oppløsning som Samsungen :)

 

Å lese nettsider i portrettformat er genialt, det gjør noe med opplevelsen, og da har faktisk de ekstra 168px endel å si.

 

Men siden jeg ikke har prøvd Samsungen så kan det jo hende at det fungerer bra, hva med å opplyse om hvilke butikker som fører den?

Lenke til kommentar

Flere feil i det skjemaet, som tydelig er skrevet av en Android fanboy. Lurt å være litt objektiv om man skal skrive tester, ellers vil magasinet raskt bli ansett som verdiløst.

 

Brukstid, feltene er byttet om. iPad vinner der.

 

Multitasking; iOS 4 har en mer avansert multitasking enn Android. Kommer om få uker.

 

Applikasjonsbutikk: App store er Android totalt overlegen. I Norge kan man jo ikke engang kjøpe app'er, og tilgangen på gode spill er dårlig.

 

Samme for musikk, iTunes er kongen på haugen der.

 

Spill, som nevnt. Android er ikke i samme divisjon.

 

Video ut. Tullete å si nei når man kan gjøre det via adapter.

 

Samtale, Ja via skype.

 

Prosessor; hvem er best av A4 og Samsung's? Det er samme type arkitektur og relativt lik klokkefrekvens. før dere har benchmarks å slå i bordet med er det ingen vits å farge Samsung grønn.

Lenke til kommentar

Hva gjør multitaskingen i IOS4 mer avansert?

 

Appstore er bedre i dag, men for bedrifter som ønsker å utvikle egne apps til bruk på pad/tablet er det en stor fordel å slippe sensuren til Apple. Google åpner forhåpentligvis for betalbare apps snart.

 

iTunes er bra, men låsingen til Apple er generelt noe herk. Folk vil ha muligheter til å velge selv i 2010!! Det var en kar på 40-tallet som ville ta verdensherredømme og bestemme over mennesker i hele verden også... Man så jo hvordan det gikk!

 

Samtale via Skype... please?? På Galaxy Tab vil man ha mulighet for Skype OG vanlig telefon pluss videosamtale.

 

I tillegg har Galaxy Tab to kamera og støtte for Flash.

 

Håper det kommer en benchmark på prosessorene snart!

Lenke til kommentar

Sitter og leser denne artikkelen på min ipad.

Definitivt ingen fanboy, men brukervennligheten kunne ikke vært bedre.

Jeg hadde android på den forrige telefonen min htc 4" og på min nåværende sony ericsson 2,7". Jeg kan ikke se for meg ett eneste multimedie scenario der jeg ville foretrukket Android fremfor min Ipad.

 

Utrolig hvor mange sterke meninger som blir postet herd, test selv så skjønner du hvorfor apple feier android av banen

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...