Gå til innhold

Har samboern rett , er jeg den eneste?


Anbefalte innlegg

hei

 

Jeg er 29 år gammel, og syns det er digg å spille dataspill(spesiellt multiplayer, men og singleplayer). Jeg har Samboer og ett barn.

Dama mi har ingen forståelse for at jeg som 29 åring "liker å løpe rundt å skyte folk ned", som hun sier. "Du er ikke 17 år lenger" pleier hun også å si.

 

Hun hevder med andre ord at jeg sannsynligvis er den eneste over 25 år som liker å spille spill på datan-

 

Stemmer DETTE? eller finns det andre "oldiser" og?

 

:|

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Combat på 2002-02-04 15:31 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oldis og oldis... :razz: Nei samboeren din tar feil!

Jeg er 28 år og spiller mye dataspill (da spes. RS, mange timer tilbragt på zone, er bla med i en klan)

Har dame selv, og i begynnelsen klagde hun litt. Men hun skjønte fort at jeg var veldig interessert + at hun fattet interesse for noen spill selv :grin:

Kjenner også mange som er +25 som spiller mye, både på LAN, internett og for seg selv.

 

Så, få samboeren din interessert i et eller annet PC spill (Sims feks?), og husk at man aldri blir for gammel til noen ting :wink:

Lenke til kommentar

Er 35 og spiller cs og andre spill daglig da. Har samboer, og hun synes det er ok, bare jeg setter av litt tid til henne.

 

Vet mange "voksne" som driver på med spill og den slags. Man må da ikke slutte å spille når man paserer 20!

 

[ Denne Melding var redigert av: engen på 2002-02-04 16:02 ]

Lenke til kommentar

Jeg er 28.

Spiller UT, Ghost Recon, Colin McRae II, Flight Simulator 2002 + MANGE andre spill.

 

(NB: Dette er IKKE en kontaktannonse) :wink:

 

Kona syns også det er litt "barnslig" at jeg sitter å spiller.

Det er jo bare uvitenhet fra hennes side spør du meg. Det eneste ho bruker (kan bruke) den til er å sjekke mail og surfe. Mangler rett og slett interesse for data. Da blir det sånn.

Lenke til kommentar

Neida du er ikke dum eller gal, isåfall er jeg og nesten alle vennene mine det også. Vi er alle 25+ (selv er jeg 28) og spiller masse spill(digger Operation FP). Det du må prøver er å "lure" dama til å spille litt også, så forhåpentlig hvis blir hun hekta hun også :smile:

Kjøp f.eks sims HotDate til bursdagen hennes eller noe slikt... jenter digger det spillet.

Ulempen er at du da må skaffe en msakin til ellers så får du begrenset tilgang til den du har.....

 

-------

you'll never walk alone :wink:

Lenke til kommentar

Din samboer bare bekrefter at det fremdeles er for mange stereotypier i samfunnet ang PC-spill. Altfor mange forbinder dataspill med kvisete fjortiser som sitter asosiale og alene på et støvete gutterom med kun virtuelle venner. Heldigvis er det på vei til bli mer allment akseptert etter hvert, men det er ennå en lang vei å gå. Om media kunne engasjert seg litt mer, hadde det blitt langt enklere.

 

Selv er jeg 28, forsker på bruk av Internett og datamaskiner, og herunder spill, ved Universitetet i Bergen. Og jeg digger et bra PC-spill! Enten det er Unreal T, CS, Medal of Honor, you name it. (Spiller i klan også).

Man trenger ikke vokse fra slikt, man bare tar seg selv litt mindre høytidelig, og prøver å beholde barnet i seg så lenge man kan (nei, man er ikke barn fordi man spiller, men beholder den barnlige gleden over å kunne leve seg inn i de virtuelle verdener som spillene tilbyr. Merk også at jeg sier 'barnlig', ikke 'barnslig'.)

 

Hva med å bare være litt mer åpen for hva som er moro, og ikke forsøke å være så utrolig seriøs bare fordi man er passert 20..?

 

-P-

Lenke til kommentar

En del jenter er litt "sjenerte" ovenfor dataen, og liker vel best å gjøre ting de kan.

 

Ingen spill er like, og jeg tror enkelte ikke liker at de ikke fatter "alt" i spillet før de begynner.

 

vi gutta har jo en tendens til å hive oss uti det med hue først (på godt og vondt).

 

Kansje de rett og slett trenger litt mer selvtillit, og trygghet når de bruker dataen. At de ikke er redd for å ødelegge noe hvis de prøver noe nytt..

 

Har sett flere jenter som sitter og glor på skjermen og ikke tør trykke på knapper, redd for å vræke noe.. (kansje typen blir forbanna hvis det er hans PC?)

 

Jeg er iallfall snill og grei mot dama, og oppmuntrer henne til å prøve selv, og utforske..

 

Det går sjelden galt, og hun har bare føkka et par-tre ganger, og det har bare tatt 5-10min. tilsammen å fikse.

 

Bonusen er at hun blir trygg på seg selv, og kan bli med på et slag multiplayer (eller tolerere at vi spliier litt?). Og blir flinkere på PC.

 

I mitt tilfelle var jenta helt grønn på data før jeg traff henne. Nå er hun selvberga, med egen PC. :grin: Bare fryd og gammen da vettu! :grin:

Lenke til kommentar

Det er til nå to piker på skolen min som faktisk har selv spurt om å få være med å spille FPS. Hun ene rocka i TacticalOps (headshots og greier), og så ga hun seg. Hun hadde ikke spilt før. Og hun andre var med & spilte Køntri-Straik i dag... (Hun var litt dårlig, da... Men allikevel :wink:)

 

Bestemora mi har forresten prøvd TOCA (racing-shit) med ratt&pedaler hos onkelen min en gang... Bestemor er født i '38...

 

Har også en lillesøster på ni år som lurer på hvorfor jeg ikke slakter ALLE på FPS'er, og så må jeg NOK en gang forklare henne at noen er NPC's... :grin:

 

Min andre søster, på tolv år, skal antageligvis spille endel RTS'er mot meg når jeg får CPU'en og harddisken til min kommende maskin...

 

(Og kan jeg nevne nok en gang at læremesteren min i DeltaForce2 var en pike?)

Lenke til kommentar

Neida, du er ikke alene.. Selv er jeg 27 år og er ihugga Strike Force fan (UT-mod). Spiller oxo MOHAA par timer om dagen nå oxo. MORRO! Men jeg sliter med det samme. Skal jeg rekke å oppdatere websidene min, spille SF og MoHAA så blir dagene korte med tanke på å sitte foran tv'n med samboeren og se på Ricky Lake o.l. liksom ikke slik jeg vil tilbringe kveldene mine.

 

Har liksom en tidens til å gjøre ting jeg selv liker uten å tenke på hva andre syntes... men men...

 

Nå har vi vært sammen i 5,5 år og bodd sammen i 4,5 år så hu viste veldig godt hva hun gikk til. Men like vel så prøver'a å få meg bort fra datan.. (Neppe) :grin:

 

Men jeg syntes oxo at 545,- eller hva d var for Hot Date expansjon til Sims var litt mye.. Her i byen går den for 199,- (Larvik, Vestfold)

Lenke til kommentar

Jeg er 37... og for tiden av nett etter flytting, noe som medfører at jeg er betydelig mer våken på jobb :smile: - selv om jeg (trodde ikke jeg skulle si dette noen gang) savner UPC og cHELLo problemene...

 

Jeg har tilbragt flere timer enn jeg liker å tenke på med Counter Strike og Unreal Tournament på nettet, noe som vises her...

http://www.theclq.com/asp/find.asp?pid=44484912

og her...

http://ut.ngworldstats.com/fcgi-bin/Displa...4&page=m&view=p

 

Man blir da ikke for gammel til å leke?

 

[ Denne Melding var redigert av: [email protected] på 2002-02-04 23:32 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...