Gå til innhold

Slik lurer Apple seg unna iPhone 4-garanti


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Apple er f*** mæ ikkje seriøse på dette! vist det er GARANTI på telefoner, så skal den ihvertfall ha muligheten til å sendes inn til apple verksted!

Altfor teit at Apple.com "nekter" å ta i mot sitt eget produkt med en feil de selv har forårsaket/

brukeren har knust berøringssjermen.

at brukeren vil få fiksa "problemet" og er villige til å betale.

Vist apple avviser dette så er F**** mæ apple dum ting..

(jeg sier bare min mening)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Pøh. Forbrukerkjøpsloven er ufravikelig, og det står tydelig at "det kan ikke gjøres gyldig vilkår som er mindre gunstig for forbrukeren, enn det som står i loven her."

 

Apple kan skrive hva de vil - i en eventuell tvist, ville disse vilkårene en etter en gjort ugyldige av en dommer, før han hadde begynt å fylle ut med kjøpsloven.

Kjøpsloven er faktisk gjort ufravikelig (preseptorisk), kort (ca 60 paragrafer) og lett å forstå for "vanlige folk" slik at forbrukere kan forstå sine rettigheter og plikter uten å være bekymret for at de har fraskrevet seg rettigheter noe sted, eller at annet fremgår av lov andre steder etc.

 

Syns du avtalen din virker urettferdig, så åpne lovboken eller gå på lovdata.no og sjekk forbrukerkjøpsloven - det er DISSE reglene som gjelder hvis produktet ditt har feil eller mangler, og ikke hva Apple evt. måtte mene om forbrukeres rettigheter her i landet.

Lenke til kommentar

Viktig å påpeke (som noen her allerede har gjort) at det er forbrukerkjøpsloven som gjelder ved feil eller mangler på produktet. Apple kan mene og skrive hva de vil i sine "garanti"-bestemmelser, men dette trumfes uansett av loven. Hvis det er feil eller mangler med produktet, henvend deg til selger med reklamasjonsretten din. Da må de ta dette videre med Apple, men du som forbruker skal ikke bli skadelidende.

 

Selvforskyldte skader, derimot, det er en annen ting :-)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Greit at forbrukerkjøpsloven gir utvidede rettigheter, men likevel gjør vel Apple som de vil og du får ikke det du har krav på før du har vært gjennom rettssystemet. Hvem orker det. Og innen du er så langt er vel Iphonen din utdatert likevel. Bare en ting å si: La være å kjøpe driten. De skjønner bare et språk og det er PENGER. Gi penngene dine til noen andre, som har LITT mer respekt for dine rettigheter.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...