Gå til innhold

Her er Norges beste mobiler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

litt artig at iphone ikke var nominert i noen av kategoriene med tanke på at iphone faktisk gjør ting bedre enn andre telefoner. den er kanskje ikke en racer på kamera eller multimediafunksjoner, men den ser bra ut og har med sine elegante og enkle funksjoner slått godt an her på kontoret. Ellers ser jeg at SE X10i er nomnert i nesten samtlige klasser, og her må jeg si meg enig. telefonen har blitt med sine mange oppdateringer og bug-fikser blitt bedre, men jeg savner fortsatt en oppdatering til Android 2.x (som kommer en gang i høst...)

Lenke til kommentar

FLAUT AT IKKE IPHONE VANT DESIGNPRISEN

 

iPhone 4 kom ikke i salg i første halvår 2010 og var dermed ikke en gang blant kandidatene til Sølvtasten. Den blir utvilsomt nominert i en eller flere kategorier til Gulltasten som kåres 11. november, og du vil få anledning til å stemme på denne litt senere. ;)

 

Hensikten med Sølvtasten er altså å "huske" de mobilene som har vært populære i starten av året når Gulltasten deles ut senere, og derfor blir de mobilene som vinner Sølvtasten automatisk nominert til Gulltasten i samme kategori. En slags semi-finale, om du vil...

 

(Årets Sølvtasten-nominerte måtte være "offisielt lansert og offisielt i salg i perioden 1. november 2009 til 31. mai 2010")

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...