Gå til innhold

Hvem vinner Sølvtasten?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

fra 1. november 2009 til og med 31 mai...

 

lol så sært. Alt for at ikke iPhone skal få være med. Jaja, dette blir på en måte kåringen av beste telefon bak iPhone da eller ? =)

 

Nei, iPhone 4 -som da offisielt er i salg 30. juli - kommer nok helt klart med i en eller flere kategorier til Gulltasten i november. ;)

 

Sølvtasten innfører vi i år for ikke å "glemme" en del av de gode mobilene som kom på vårparten, og for å få et enda bedre overblikk over hvilke mobiler som har slått an hos det norske folk.

 

Jeg har ikke selv vært med å plukke de mobilene som er nominert til Sølvtasten, men kan forsikre om at både HTC Desire og HTC Legend - og andre mobiler - vil være aktuelle når Gulltasten-nominasjonene blir klare til høsten.

Lenke til kommentar

På grunn av en ytterst beklagelig feil i nominasjonsprosessen må vi dessverre utsette videre avstemning i Sølvtasten-kåringen. Som en av inleggene så korrekt påpekte oppfyller ikke Galaxy S kriteriene og vi må da bytte ut denne med en annen aktuell modell som har vært i salg i det aktuelle tidsrommet. Dette skal vi ha på plass i løpet av det neste døgnet, så i løpet av torsdag 29. juli vil ny avstemning være på plass. Alle frister vil selvsagt flyttes tilsvarende. Vi beklager selvsagt dette på det sterkeste!

 

Når det gjelder Galaxy S kom den i salg 20. juni og vil helt sikkert være en het kandidat til selve Gulltasten-kåringen i november.

Lenke til kommentar

Hehe, begynte å undre. Hadde lagt artikkelen til i favoritter for å komme tilbake, og der var den jammen meg borte. Måtte ta Google sin buffer til hjelp for å finne igjen noe som helst.

 

Ellers må jeg si meg enig med alle sammen over her som mener at det var litt teit laget til. HTC Desire under multimediemobiler var nå litt på jordet, den hørte da for all del hjemme under businessmobiler, og er jo langt ifra laget for multimedier. Synes noen burde sette de forkjellige telefonene i kategoriene der de faktisk har en sjanse til å nå frem.

Endret av Atle
Lenke til kommentar

ANDROID burde IKKE ligge under businessmobiler, da de ikke er sikre nok. Joda, du kan sikkert lese mail på dem, om du har sånn og sånn.. Men å i det hele tatt legge ANDROID under businesstelefon er like dumt som om en iPhone skulle vært der..

Under business må man legge til rette for BRA synking av mail mot ulike servere, samt mulighet for sikkerhetpolicyer.. Og selvsagt kunne bruke/lese evt redigere Office dokumenter..

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...