Gå til innhold

Lebara lanserer to nye fastprisabonnement


Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Lebara er ikke noe tess. De starter belastning av samtale lenge før samtalen er koblet opp. Ved utenlandsamtaler kan dette fort blir rådyrt, for samtalen løper selv når man venter på at det skal bli en ledig linje inn i landet man ringer til. Må bestandig benytte headset slik at jeg kan se displayet på mobilen, og avbryte når klokka begynner å telle uten at samtalen er koblet opp. Denne praksisen er direkte kriminell.

 

Lebara sender også ut tonnevis med SMSer med reklame til sine kunder. Dette er kampanjer på vegne av andre selskaper, men siden de sendes fra Lebara så kan man ikke stoppe det. Man må visstnok bare godta SPAM fra egen mobil operatør, siden man har et kundeforhold til denne. mobil.no sier at man kan stoppe slike SMSer ved å send STOPP til avsender, men Lebara blokkerer for svar på på det nummeret de sender slike SPAM SMSer fra. Dermed er det ikke mulig å stoppe det.

 

Oppfordrer derfor alle til å finne en mer hederlig operatør enn Lebara.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Uansett vil det beste abonnementet for svært mange som ringer mye til utlandet være å beholde det SIM-kortet de har (uansett mobiloperatør) og begynne å bruke Mobycall http://www.mobycall.com fra sin mobil.

Den krever ikke noe spesielt abonnement og er gratis å laste ned. Med Mobycall ringer du med IP priser til hele verden og det fungerer uansett så lenge du har dataaksess til din telefon (GPRS, 3G, Wlan eller annet).

Utrolig lave priser og billigere enn Lebara til de fleste land i verden- og her har du i tillegg inge oppstartsavgift men kun minuttprising.

I tillegg sparer du mye roamingkostnader ved å bruke Mobycall når du er ute og reiser.

Sjekk prissammenligningen som er gjort mot det billigste abonnementet til Lebara:

Mobycall priser vs Lebara :D

Endret av mobydick
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...