Gå til innhold

Avslører superskjerm på iPhone 4G


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

La nå folk få bruke det de vil, iPhone er ikke ment for ALLE, Nokia N900 er ikke ment for ALLE, HTC Desire er ikke ment or ALLE. Det er forskjell fra en som vil ha en enkel, tynn og lett mobil som bare vil ha musikk og internett og telefon en, sammenlikner med en techgeek som krever avansert og krevende teknologi som de færreste normale folk trenger. Det er forskjell faktisk. Og derfor er ingen OS, telefoner, touch mobiler, datamaskiner, bærbare PC-er osv. like. ALLE er forskjellige, og ALLE har forskjellige behov og liker FORSKJELLIG utseende. Ingen er "best". Bruk det som passer DEG, og som du SELV liker. Ikke alle liker HTC, ikke alle liker iPhone, ikke alle liker N900.

Lenke til kommentar

Kan ikke innbille meg at man får bruk for en så høy DPI på iPhone med mindre det gjør touchen mer presis. Håpet strengt tatt på en større skjerm, gjerne lenger, men ut i fra det jeg har lest andre plasser skalerer ikke iPhone OS i bilderatioen veldig bra. Regner med at Apple har lært en ting eller to med batteri med iPad og ikke undervurderer hvor viktig det er med lang batteritid. Setter det over høyere oppløsning!

Lenke til kommentar

iPhone kan man ikke si er stygg.. Den er ett smykke av en telefon.. Appel har gjort en genistrek, og som alltid ligger de alltid foran, og leverer kvalitet.. Noe man ikke alltid kan si om andre produsenter..

 

Større skjerm tror jeg egentlig ikke jeg vil ha, da blir det ikke lenger en hendig mobil og dytte ned i lomma.. Blir jo upraktisk etterhvert.. :p

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...