Gå til innhold

Ingen cash, ingen Cola?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette var jo på ingen måte noen nyhet, merkelig at journalisten ikke tar med at dette var noe Telenor hadde for 10 år siden.

 

Det stemmer at man kunne kjøpe brus med mobilen tidligere også, se denne artikkelen: Klart for SMS-betaling, som det også er linket til i første setning.

 

I den artikkelen stilte vi nettopp spørsmålet om hvorfor dette var en nyhet til NetComs innholdssjef Marius Halle, som svarte:

 

- Det nye er altså at operatørene åpner for at eksterne parter/utsalgssteder skal kunne selge sine egne varer og tjenester med SMS som betalingsmiddel. Og at operatørene legger til rette slik at en kjøpshåndtering tilfredsstiller ulike krav fra myndigheter som moms, bedret fakturatekst et cetera, sier Halle til Mobilen.no.

 

- Det har oppgjennom vært noen forsøk på å selge brus og noe annet via SMS. Men det har stort sett vært små piloter drevet av operatørene. Nå ønsker vi å tilby muligheten til tredjeparter slik at de selv kan bestemme hva de ønsker å selge, forklarer han videre.

 

Og det artikkelen "Ingen cash, ingen Cola?" viser til er en av de første SMS-betalingsløsningene som har kommet på plass med den nye ordningen. :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...