Gå til innhold

Mortal Online Open Beta


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det selve spillet som er i alt for tidlig stadie, eller er det bare at det ikke går ann å komme seg inn i spillet?

 

Hvis det er sistnevnte, så må man jo ta i betraktning at det nettopp er blitt lansert som Open Beta, dermed stooor trafikk og ofte problemer i starten.

 

Husker jo selv lanseringen av TBC etc. i World of Warcraft, hvor lang tid det tok før det i hele tatt var mulig å spille på det nye.

 

 

Nei, er vel bare å smøre seg med tolmodighet, tror dette kan bli et ganske bra spill.

Lenke til kommentar

Er ting som ikke fungerer, det er en stor verden (som forøvrig var ganske så vakker) men du kan jo ikke gjøre noe. Du bli bare kastet inn i spillet uten noen form for instruksjoner (du må gå til menyen for å lese hvordan spillet funker) og det som du kan lese funker ikke engang.

 

Noe så enkelt som å slå funker ikke som det skal...mulig det er voldsomt server problemer så ingenting du gjør blir registrert omtrent at det er derfor. Men så langt må jeg vel si dette er den rareste Open beta jeg har vært i....

 

Teste igjen imorra å se om det har blitt noen forandringer.

Lenke til kommentar

 

Noe så enkelt som å slå funker ikke som det skal...

 

Er det start våpen som er massive tregt da? Mener å ha lest at det skal omtrent kun brukes til harvesting, skulle man teste meele kamp så måtte man crafte/kjøpe seg er nytt.

 

Mener selv spillet trenger en del mer utvikling men økonomien dems strekker vel ikke til så de må ta et kråkestup som darkfall.

 

Selve konseptet er veldig bra og hvis de klarer å hale seg i mål så kan det bli et fantastisk spill. :)

Lenke til kommentar

hehe forventet svar som dette etter å se traileren. Det er så lett utifra trailere å se hvordan spill faktisk er. Nesten psykologi 101 dette her.

 

For å være et spill som fokuserer 100% på kamper så har traileren kanskje 2-3 sekund av kamp, og det vi ser er hakkete og VELDIG sært. Det vil si det er et eller annet elendig med det. Utrolig synd, nesten drømmekonseptet av et spill dette her. Men hvis dem fucker opp kampdelen så er jo hele vitsen med spillet borte.

Virker veldig som dem har tatt seg vann over hodet. Laget en MOD av et unreal spill og prøver å gjøre det om til MMO uten teknisk bakgrunn. Grøss.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...