Gå til innhold

Fallout 3 strategy guide


Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om det er noen som har en eksemplar av Fallout 3 strategy guide liggende, og er villig til å selge for en billig penge?

 

Har en kjempe følelse på at jeg ikke er ikke riktig forum for dette, i så fall, kan noen flytte tråden til den rette plassen, fant ikke selv.

 

om noen har, gi lyd, enten her, eller på PM.

 

Takk. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå vet jeg ikke akkurat hva som står i dem men er det ikke mer eller mindre det samme som gratis guidene som du finner på gamefaqs.com?

 

Hvis jeg trenger en walkthrough eller trenger å vite om alle achivements/Thropies så er det som regel en guide der som forteller det meste helt gratis.

 

Edit:

 

Her er jo en guide som ser ut som den har alt.

 

http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/939932/54966

Endret av Chronilus
Lenke til kommentar

Nå vet jeg ikke akkurat hva som står i dem men er det ikke mer eller mindre det samme som gratis guidene som du finner på gamefaqs.com?

Folk kjøper filmer på DVD selv om man kan laste ned helt samme film gratis på nettet - og folk kjøper strategiguider selv om man kan finne de gratis på nettet. Dessuten er det mye bedre å ha en bok å lese i mens man spiller, istedet for å måtte stresse med en PC mens man sitter i sofaen.

 

Og ja, dersom man skal bruke guide av noen slag, så er det verd å bruke en hundrelapp for å få det på papir og i bokform.

Lenke til kommentar

Ville ikke akkurat sammenligne en gratis guide lagd av frivillige spillere for å hjelpe andre uten å ta seg betalt for det på gamefaqs med å laste ned filmer på nettet ulovlig. Er ikke akkurat som gamefaqs guider er kopiert side til side fra offisielle guide bøker du kan kjøpe i spillbutikk e.l.

Og som Maury nevnte med fallout3 wikipedian, det er ikke alltid de offisielle strategi guidene har absolutt alle små tips med i sine guider.

 

Er HELT enig med at det er mer digg å ha det i bokform enn å lese fra skjermen mens du spiller på tven, har brukt gamefaqs guider til noen spill og kjedelig å trykke på pause hele tiden for å sjekke på pc skjermen om du har fått med deg alt du trenger i området du er i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...