Gå til innhold

Disse spillene gleder vi oss til (Multi)


Anbefalte innlegg

@fluksus

 

Hvis gamer.no stabben har testa betaen av spillet vil jeg tro det er grunnen til at spillet er uteblitt fra listene.

Ser dessverre ut til at det ikke kommer til å innfri.

Er det MAG du snakker om vet jeg ikke helt hva du mener. Betaen fungerte jo kjempebra bortsett fra ett par serverproblemer som nesten er som å regne med når man tester en beta av ett spill i så stor skala.

Endret av Fotsopp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette blir bare latterlig heftig. Rett og slett. 1998 og 2007 var i mine øyne de to feteste spillårene som har skjedd hittil, men 2010 kommer ikke til å gjøre annet enn å øke forventningene og mette et krav spillere har verden over. Modern Warfare 2 og Uncharted 2 gjorde dette til den beste starten på et spillår noensinne, så nå er det bare å la lommeboken blø og skjermene brenne inn uante mengder awesomness i våre sinn.

Lenke til kommentar

@Fotsopp

 

Hjelper lite hvis ikke gameplayet og våpenfølelsen er der. Der det skortet mest imo.

Jeg synes selv at gameplayet var kjempebra, og den store mengden spillere gjorde det mye gøyere og letter å planlegge taktisk. Jeg tror dette kommer til å bli ett veldig bra spill.

Endret av Fotsopp
Lenke til kommentar

Solid liste! Personlig ser jeg mest fram til God of War III, Heavy Rain (elsket Fahrenheit), Mass Effect 2, The Last Guardian og Gran Turismo 5. Demon's Souls importerte jeg etter alle de glimrende anmeldelsene. De som ikke har prøvd det ennå har virkelig noe å glede seg til!

Er også spent på Alan Wake og Mafia II.

 

Det nevnes i artikkelen at GT5 har vært offer for "mange forsinkelser". Meg bekjent har det kun vært en offisiell utgivelsesdato, og det bare i Japan. Der det egentlig skulle komme i mars, men ble utsatt av ukjent grunn. Det har visstnok vært mye rykter om slippdato ute på det store internettet, men ingenting fra Sony/PD.

 

Det er rikelig med godspill å sette fingrene i dette året, men jeg håper fremdeles vi får se Dead Space 2. For et fantastisk spill originalen var! Spesielt siden både Resident Evil 5 og Silent Hill 5 skuffet ganske mye.

 

Hvis Insomniac holder den farta de bruker burde vi få se Resistance 3 i år også. Det hadde dog ikke gjort noe om de får litt ekstra tid til finpuss før det slippes. Er spent på hvordan den historien ender.

 

Hurra for 2010, ett av tidenes beste spillår! :D

Lenke til kommentar

For å fortsette med Lalands tankemåte: Mens jeg skuer over listen av disse spillene, er det kun én tanke jeg har i skallen: Satan jeg er glad for å være en gamer! Alt dette, ment for oss?

 

Edit: Kanskje to tanker: APB kommer kun ut til PC, de vurderer om de skal gi det ut til XBOX 360. Det samme med Alan Wake, bare omvendt. Hvis ikke dere i redaksjonen vet noe vi ikke vet...

Endret av peasandpeace
Lenke til kommentar

Angående Dante's Inferno, så regner jeg med at den store tredjepersons-buttonmashing-duellen på nyåret skal stå mellom det og Bayonetta - ut i fra demoene som ligger på Xbox live virker Dante's Inferno veldig mye mer spennende, og dette til tross for at jeg ikke vanligvis liker sånne spill. Når DI-demoen var over, ville jeg ha mer, når Bayonetta-demoen var over var jeg glad for at det omsider tok slutt. Alt fra den erkejapanske måten å overdrive Bayonettas kvinnelige attributter på (tre meter høy med to meter bein, seriøst?) til den fantastisk irriterende j-pop-låten som begynte å spille hver gang man entret en mer omfattende kampscene gjorde det til en relativt smertefull opplevelse.

 

Men nok om det, listen ser uansett ut til å ha noe for enhver smak. Likte også at dere tok med "jokere" i hver sjanger.

 

du burde prøve fullversjonen av baynetta hos en kamerat fordi demoen er ikke særlig bra azz.

Har selv forhåndsbestilt damtes inferno men tror ikke det blir Mo fantastisk bare god underholdning til bioshock 2 og noe p spille etter mass effect 2

Lenke til kommentar

Gleder meg enormt til Just Cause 2, og til Red Dead Redemption.

Har sett noen videoer av dem begge, og Just Cause 2 ser ut som en litt mer historiedrevet enspillerversjon av Crackdown 2, så det blir garantert good times! Red Dead Redemption viser forhåpentligvis at R* har klart å utnytte RAGE til sitt fulle potensiale, og er automatisk veldig lovende.

 

Noen som har hørt noe mer om TrackMania 2? Kommer det i løpet av 2010?

Jeg tenkte på det samme selv - det burde ihvertfall stått oppført som en gulrot. Neste gang det kommer en trailer hadde jeg vært evig lykkelig hvis det hadde stått Xbox 360, PS3, XBLA eller PSN. Definitivt den racing-tittelen jeg ser mest frem til!

Lenke til kommentar

Må si jeg gleder meg veldig til FF 13 selv om jeg syntes FF 12 var en skuffelse egentlig.

Får nok ikke spilt det før sommeren for det er først da jeg får tid til å virkelig sette meg ned og nyte det.

Mass effect 2 kommer jo snart. Spiller gjennom eneren nå for å ha en bra karakter å overføre.

The last guardian høres også veldig interessant ut. Hvis det blir like bra som SoTC så can det bli en favoritt for meg i år.

Så er det jo selvsagt Heavy Rain da som har muligheten til å enten bli veldig bra eller veldig dårlig. Jeg håper selvsagt på det førstnenvnte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...