Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De bruker tiden sin nå på å gjøre det velfungerende.

Kan ikke skjønne at alle forventer at alt skal fungere 100% med en gang. :p

 

Nei, veit du hva, har du sett på Steam forumet og COD forumet? Spillet burde da være minimum 99% ferdig før du velger å shippe det. Det er jo helt tåpelig at de verken har gitt oss PC-gamere noe mer info om hva som skjer nå og at Mr. Community Manager og Lead Designer sitter på Twitter å snakker skrap om kunder.

 

Det de bruker tiden sin på nå er å rulle i penga di lurte fra oss med sine falske loveord om at PC versjonen skulle være like bra om ikke bedre enn konsoll versjonen. Når spillet sleppes med en fundamental feil som at folk med til og med den beste rig'n får FPS drop, da har du virkelig trøkka møkka. Om du ikke kan se at det er helt feil at vi, som forbrukere skal betale full pris for noe som ikke funker 80% så må jeg bare beklage og si at du er den største dørmatta i historien.

Lenke til kommentar

Men hva faen? Hadde 1.9 KD ratio for en time siden og nå når jeg logga på har jeg 1.86? Føler på meg at alle 20-3 og 11-2 rundene mine idag har vært ubetydelige :(

 

Det er jo bra det vel!. Har sikkert 0.50 eller noe jeg, blir bare drept konstant fra alle kanter i dette spillet :D.

 

Noen som vet om noen skandinaviske servere?. Server browseren virker som er helt ødelagt ikveld og kommer ikke inn på noenting.

Endret av Keylar
Lenke til kommentar

Sitter konstant på CoD & steam forumene, fordi jeg har problemer med spillet selv. :)

Men det er virkelig ikke så ille som folk skal ha det til.

Eneste som er er performance issues og litt lag. :p

 

Preformance issues ja, stemmer det, med folk som har i7 og 450 men dropper ned i 20fps når de kommer i kontakt med en fiende. Og litt lag? Du må seriøst gi meg det du røyker, fordi det må være det sterkeste stoffet laget. Ta en titt på killcams og se lag'en vise seg fra sin beste side. Men takk for at du gir meg noe å le av. Det er ikke noe særlig å være en fanboy ;)

 

Sitter selv og har latterlig FPS-drops grunnet at spillet absolutt skal bruke 99% av CPU'en men 20% av GPU'en, det er ganske svakt å levere ut et produkt som ikke fungerer for 80% av de som skal bruke det.

Lenke til kommentar

hater sniperne i black ops, eller i hvertfall bolt-actionen. altfor mye sway. er jo nødt til å bruke noen sekunder på å holde pusten før du kan ta et treffsikkert skudd... hvorfor kunne de ikke bare gjort det slik som i tidligere f.eks. cod4, så mye bedre. er umulig nesten umulig å drepe noen i en firefight, hvis du har sniper, og han andre er minst sånn ok god. swayen bare fucker opp helt.

 

jeg har heller aldri quickscopet, ser ikke hva som er så gøy med det.. om AWDen ikke blir mer treffsikker, kommer jeg ihvertfall aldri til å spille sniper i black ops mer, bortsett fra når jeg trenger litt variasjon fra AKene..

 

bare ta en rundt med AWD sniperen, og så en rundt med en bra AR/SMG, og se forskjellen på hvor bra du gjorde det, med de forskjellige våpenene. jeg har over 2 i k/d (i black ops), var god nok med sniper i tidligere cod-spill, men jeg får ALLTID fail stats når jeg spiller med sniper nå >_>

 

lurer bare på, hvorfor var aldri quickscoping et problem i cod4 promod, hvor de var enda mer treffsikre, og scopet inn mye raskere enn vanlig? var likevel aldri noen som quickscopet?

Lenke til kommentar

Det er fordi en god spiller med SMG/AR ALLTID vil slå en som quickscoper. At treyarch fikk for seg at dette var en overpowered og feig måte å spille på skjønner jeg ikke, men men. Nei snipere er vel mer eller mindre borte i BO. Har prøvd litt, men når AR/SMG er så treffsikre som de er nytter det egentlig ikke hvor langt unna du er. Før du får siktet inn vil en god spiller ha plukket deg.

Lenke til kommentar

CoD serien har vel aldri egentlig vært laget for snipere. De fleste mapene er for små for at folk skal kunne snipe skikkelig. Størrelsen på mapene gjør derfor at AR'rs dominerer spillet. Det problemet ble for øvrig løst i MW2 med quickscope. Hvis man har lyst til å snipe, bør man heller sjekke ut andre spill, som Battlefield serien.

 

CoD serien (MW -> BO) er tradisjonelt sett ubalansert i valg av våpen, dog Treyarch har gjort en utmerket jobb med Black Ops.

Endret av HailTheUser
Lenke til kommentar

Nå har riktignok MW2 Derail og Wasteland som kan regnes med som snipermaps. Men jeg har liten fartstid i BF serien, men likevel vet jeg at BF2 hadde store maps hvor sniperene kunne legge seg ned og få inn noen skikkelige longshots. Jeg har som sagt aldri vært noe skikkelig inni BF-serien, men etter et titalls timer med BF2 på Lan har jeg selv dannet meg et bilde av mapene.

 

Nå sier jeg ikke at det er umulig å snipe på CoD, men jeg føler likevel at størrelsen på mapene gjør at spillene blir dominert av assault riflene og delvis SMG.

Lenke til kommentar

Det er faen meg trist, vanvittig trist å se hvordan nok en gang killstreaks ødelegger multiplayeren. Black ops selges så fort som mulig i morgen. Det gikk faktisk 18 timer online før jeg solgte MW2. Nå gikk det 2 timer og 42 minutt før jeg legger opp multiplayeren på black ops.

 

Den ene fyren på mitt lag fikk en care package. Et par minutt senere hadde han 61 kills og null deaths med et jævla helikopter! Jeg kom på tredje plass med 2 kills og en 1 death.

 

Det samme gjelder faen meg de robotbilene. Komplett idiotisk på små maps som feks nuketown. Jeg får gå tilbake til CoD:4 hvor man kan søke dekning for fly og enkelt skyte ned helikopteret eller i det minste holde seg innendørs. Dessuten er det akkuratt like mye camping i black ops som i MW2, heldigvis kan man ikke campe på samme måte i CoD:4.

 

Hva hendte med den gang ferdigheter avgjorde statsen og ikke en random care-package?

 

Edit: det at man spawner forran en som camper eller rett i en granat er ikke noe pluss i mine øyne det heller.

Endret av HeatSeeKinG
Lenke til kommentar

Singleplayerdelen preges av masse triggere som er håpløst satt opp, dårlig grafikk og dårlig lyd. Kan ikke fatte hva som gjør dette spillet bra, da alt har vært gjort bedre tidligere. Jeg skøt på en fiende bak en pappvegg med rifle, skuddene går ikke igjennom. Eksplosjoner ser utrolig dårlig ut og her også er lyden dårlig.

 

Jeg øsnka meg et actionstappet eventyr og fikk Ice Cube og en ertepistol og horder med russere, kinesere og vitenamesere som skal tas.

 

Og hva faen, er det Ice Cube egentlig gjør her? Hva gjør Ice Cube i den kalde krigen? Mulig Ice Cube prøver å spille noen andre, men siden han har en såppass kjent stemme kunne de spandert på han et annet fjes enn netopp ice cube sitt. Og hva skjer med lyden? Våpnenet høres jo ut som en ertepistol..

 

Men du trenger egentlig ikke skyte noen, bare de som står i veien. Rykk frem til neste objective eller neste trigger så tar laget seg av resten. Somregel blir fiendene bare borte. Flash deg oppover gangen forbi de 10 fiendene, kom deg til triggern og vips så er de borte. Det er jo positivt da, at når våpenlyden er så dårlig så kan du faktisk slippe å bruke det.

 

Multiplayerdelen har jeg ikke prøvd ennå for den virker ikke, så da får jeg heller vente litt med det. Men basert på heatseeking sitt innlegg kanskje jeg bare dropper det, da det var akkurat det han nevnte som gjorde meg oppgitt over MW2.

 

Her skulle de fungt i Medal Of Honor sine fotspor og tatt ting litt tilbake til basics, dette spiller skyter i alle retininger og treffer absolutt ingenting.

Lenke til kommentar

Hadde selv håpet Black ops skulle være "hellige gral" av CoD spillene mtp MP, men jeg syntes fortsatt killstreaks og spawn systemet ødelegger for mye, har de tatt vekk cold blooded helt? Er jo klin umulig på åpne maps når folk får killstreaks som flyr rundt å dreper alt. Andre ting som irriterer meg er rekylen på våpen, rekylen virker som noe som bare er satt inn for å irritere, siktet går venstre,høyre,opp,ned bort,sidenom hver gang jeg skyter og er helt urealistisk og virker som bare nok ett irritasjons moment, hagler er også helt verdiløse som vanlig.

Noen ganger føler jeg det er bedre å bare kaste hagla på folk enn å skyte med den. Lenger enn 5m borte og fienden tar knapt skade av den 2 skudds hagla, latterlig dårlig.

 

Nei, vet ikke helt hva jeg håpet på, men Battlefield serien er fortsatt vinneren for meg, cod blir bare for dumt og irriterende.

Endret av Keylar
Lenke til kommentar

Prøvde meg på zombie online istad, funka fint med friends som jeg invita. Men søker du etter server så vil du oppleve mest irritable opplegget noensinne.

Er serveren full eller at en spiller stikker av så vil du få Disconnect men da begynner introfilmen å spille og ikke får du skippe den heller. Du må vente 10 sekund før du kan lete etter ny serverlobby. Jeg holdt på sånn 10 ganger istad før jeg ga opp.

 

Ellers er MP altfor enkelt, hvem som helst 4-åring kan spille dette bra. Det er ingen ferdigheter overhodet som avgjør noe her.

Bare hvor godt du utnytter enkelte våpen og ikke minsts killstreaks.

Lenke til kommentar

Jeg syns det er mange som driver å griner over Black Ops for øyeblikket.

 

HeatSeeKing: Hvordan i alle dager kan du komme på tredje plass med 2 kills, one death? Hadde alle de andre 0:1, 0:0 og vinneren hadde 61:0? Herregud, det blir bare for drøyt. Hva med å komme med noen påstander som faktisk er sanne?

 

Mammakamel: Hvilken vanskelighetsgrad spilte du på? Jeg er virkelig fornøyd med lydnivået i forhold til MW2

 

Keylar: Lever du fremdeles i MW2 verdenen hvor de fleste våpnene praktisk talt har ingen recoil *host*ACR**host* Recoilen i BO er mer realistisk, noe som gjør at spillere som har gode ferdigheter faktisk er de som gjør det bra. Alle de som ikke gjorde det bra i MW1, gjorde det plutselig bra fordi våpnene knapt hadde recoil, de kunne sende ut et hav av granater fra campeplassen sin med OMA, og absolutt alle som ville ha en høy killstreak, bare satt en plass og campet, uansett game mode. Hvis du campet på MW2, så ville du ende opp med å gjøre det bra hele tiden og få en høy K:DR.

 

Hvis du skal sitte der med MW2 recoil ferskt i minnet, så burde du absolutt venne deg til at Treyarch har gjort stramme og nødvendige grep rundt sitt nye CoD. Alt bullshitet skulle vekk (og det er borte) Hvis du ikke klarer å venne deg til det, så vil jeg anbefale at du heller spiller Battlefield og legger BO på hylla. (og eventuelt gå tilbake til det spillet som først var et konge spill, men som utviklet seg til et eneste stort bullshit) Jeg kan sitte og diskutere MW2 LENGE.

 

Avean: Dette tullet med zombie vil bli fikset i bær fremtid. Det er bekreftet av Treyarch, så vær tålmodig, og spill gjerne litt private match med venner. Jeg syns det er kjekkere når man kan bruke skikkelig teamspeak.

 

Second topic: Hva mener du med at ingen ferdigheter avgjør? Hvilken vanskelighetsgrad spilte du på?

Endret av HailTheUser
Lenke til kommentar

Black Ops krever mye mer skills enn MW2, noe som jeg forklarte i forrige post. Jeg vet ikke hva ditt ferdighetsnivå er, men hvis du finner Black Ops for enkelt, så har du meget respektable ferdigheter. Personlig syns jeg Black Ops er en verdig utfordring. Jeg er ikke en superspiller, har en K:DR på 1.31 og er veldig godt fornøyd med utfordringen det spillet gir meg. Etter laggen ble fikset, har Black Ops blitt en av mine absolutt største favoritter for 2010/2011 sesongen innen gaming. B)

Endret av HailTheUser
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...