Gå til innhold

Trenger et nytt MMORPG


Anbefalte innlegg

Jeg må si jeg er i samme båt som trådstarter her.. Jeg har spillt wow siden US-Beta, og de siste 2 årene har jeg vært på utkikk etter en erstatter. Jeg har frøset kontoen min sikkert 20 ganger men kommet tilbake.. Hver gang det har kommet et nytt MMORPG på markedet har jeg kjøpt det på første release dag og kanselert WoW kontoen. Spiller det nye spillet et par uker og dropper ut, for så å aktivere WoW kontoen igjen... Dette slår ALDRI feil. Jeg tror det er noe med at man "kan" WoW inn og ut. Man vet akkurat hva man skal gjøre, hvor man skal dra får å gjøre/få ditt og datt.

Når man prøver seg på ett nytt MMORPG, så får iallefall jeg den følelsen av at jeg ikke er "hjemme" ;) Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og føler meg faktisk ikke vel i spillet i det hele tatt. Jeg prøver å venne meg til alt det nye, men det er lissom noe som mangler heletiden.

 

Jeg som mange andre her, venter nå i spenning på SW:TOR og TSW, også APB.

 

Så jeg fortsetter som jeg har gjort i et par år nå, med å prøve å løsrive meg fra WoW. Jeg er dritt lei dette spillet, og alt etter vanilla WoW er egentlig ubrukelig. Ting har blitt alt for "barnevenlig" for å si det sånn. Det ikke lengre det episke løpet med å få seg ett full tier sett, eller få seg en høyt respektert PvP tittel som High Warlord..

 

Men det er rart med det, uansett hvor lei jeg er så blir jeg dradd tilbake, gang på gang. ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg måtte bare prøve igjen.. WoW ja :p

Og det er vel forsåvidt sånn som Svein beskriver, det har blitt ekstremt mye enklere. Man får bra gear omtrent hivd etter seg, instancer har blitt nerfet og ender med å bli en AoE yawnfest, samt alt handler om GS.. 90% av dem som vandrer i Dalaran har over 5000. Det er liksom ikke som i vanilla wow der folk stoppet vedsiden av deg og fikk sjokk fordi du hadde fullt T1 eller hadde den kongelige PvP ranken der man ble fryktet.

Lenke til kommentar

Uhm, jeg må bare igjen gjenta EVE online. Jeg hadde spilt WoW lenge når jeg startet med EVE. Jeg var dritt lei av WoW, og ingen av de typiske MMO'ene fenget meg.

 

EVE derimot "tok meg med storm". Det er unikt, dypt og siden det har så bratt læringskurve så er det veldig få idioter som spiller.

 

Det skal likevel sies at EVE ikke er for alle, men jeg ville seriøst anbefale deg å gi det en uke (og spørre masse i rookie channelen), og se om det fenger deg. Finnes en gratis 14-dagers trial, og jeg har også noen 21 dagers trials som du kan bruke hvis du er interessert.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Lista utgjør min egen personlige watchliste vedr. kommende MMORPGs som er verdt å merke seg, fullstendig liste over kommende MMORPGs finner du her (sortert etter antatt utgivelsesdato)

 

Alle spill har foreløpig release date i 2010 men det er verdt å merke seg at de fleste spillene fremdeles er under utvikling

 

Cyberpunkeren Earthrise var nærmest release men ble for få dager siden pushet tilbake fra Q2 2010 -> høsten 2010

 

Black Prophecy er nå nærmest release date med sin closed beta

 

Ingen av titlene på lista er generic fantasy MMORPGs eller rene WoW-kloner, dem er jeg møkk lei

 

Black Prophecy kan ses på som en mer actionrettet versjon av EVE Online

 

Blade & Soul er den neste store tittelen fra NCsoft og byr på mye enn bare det visuelle, ta f. eks. en titt på denne

- samtidig forstår jeg din skepsis, selv cappa jeg Aion på 3 måneder og liker å kalle studioet for NCshit

 

Utgivelsesdato på Star Wars: The Old Republic er ikke annonsert men ryktet sier julen 2010 eller Q2 2011

 

Jeg glemte selvfølgelig å nevne

og Kung Foo! (utrolig artig anime MMO ala L2/Flyff)

 

Sistnevnte ble for noen uker siden pushet tilbake fra Q2 2010 release -> høsten 2010, ikke så ulikt Earthrise

Lenke til kommentar

Jeg sliter også når det gjelder mmorpg, wow har jeg gått så lei nå etter den dumme hesten. Og det er så vanskelig å hoppe inn i et mmorpg som har vært ute noen år uten venner. Det ender alltid opp med at jeg blir ensom og slutter, joda tingen er å finne et guild, men det er ikke alltid så lett å bare bli med i det første guildet du finner. Hvilket spill det er har egentlig lite å bety, jeg liker godt aoc,lotr,eq,eq2,vg,istaria osv. Hadde bare vært så artig og hatt en gjeng å spille med i et mmorpg. Viss det skulle være noe der ute, hyl!

Lenke til kommentar

Jeg sliter også når det gjelder mmorpg, wow har jeg gått så lei nå etter den dumme hesten. Og det er så vanskelig å hoppe inn i et mmorpg som har vært ute noen år uten venner. Det ender alltid opp med at jeg blir ensom og slutter, joda tingen er å finne et guild, men det er ikke alltid så lett å bare bli med i det første guildet du finner. Hvilket spill det er har egentlig lite å bety, jeg liker godt aoc,lotr,eq,eq2,vg,istaria osv. Hadde bare vært så artig og hatt en gjeng å spille med i et mmorpg. Viss det skulle være noe der ute, hyl!

Har samme problem selv :p

Spilt WoW ganske hardcore siden release men sluttet å spille MMORPG i november pga at det tok for mye av min fritid og ble som en ekstra jobb som ikke var noe moro, var i Reign på Quel'Thalas serveren som var topp 250 lista i europe, mener å huske at vi var 129 i europa eller noe en stund... men som sagt, wow ble bare mas, raids var ikke moro lenger bare mer av det samme maset 4-6 kvelder i uken.

Men savner MMO følelsen litt og har lyst å starte litt casual spilling igjen, siden det er så lenge til release av noe nytt intresangt MMO så har jeg kommet meg fram til at det står mellom Age of Conan eller Lotr. Spillte AoC opp til lvl 50 og noe som barbarian når AoC kom ut før jeg sluttet og gikk tilbake til WoW når WotLK kom, Lotr prøvde jeg litt men likte det ikke så veldig godt, ikke at jeg kom meg noe særlig langt. Var vel så vidt kommet ut av start områdene før jeg ga opp.

Så laster ned AoC klienten nå og tenkte jeg skulle prøve litt AoC først. Ganske store patcher tho :wacko: Siste delen av nedlastningen var på 12 gig, håper det er siste delen hvertfall!

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Fjernet WoW fra Pc'en nå og tenkte jeg skulle ta en liten titt nok en gang på AoC, ser at det er ganske mange patcher som må fås ned nå, og på tanke jeg kjøpte Rise of the Godslayer også så vil det ta en.. god stund.

Men har ihvertfall hørt en del godt om det da, at det ble sånn folk ville ha det ved release etc så da fikk jeg noen nye forhåpninger.

Ellers må jeg si Tera og SW:TOR ser meget lovende ut

Lenke til kommentar

Redningen for meg kom via mmorpg.com, jeg har alltid likt vanguard, men hver gang jeg har spilt har jeg vært litt ensom. Mmorpg.com startet for ca en uke siden og vi har over 100 medlemmer allerede, herlig å være tilbake med en hel gjeng å spille med. Viss dette høres interessant ut gå til www.mmorpg.com og les under seksjonen for vanguard, guildet heter after hours - afterhoursguild.com

 

Spiller også litt Istaria(tidligere horizon) og det er helt rått, det gir meg den gode gamle mmorpg følelsen. Gamle kontroller og herlig atmosfære, synd det er så få som spiller, men absolutt verdt å spille en gang i blandt.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Som sagt sjekk ut Tera når det kommer ut, spillet ser helt rått ut og er allerede i closed beta kommer nok open beta rett før jul tipper jeg. 2011 blir ett stort mmo år regner jeg med.

Men om du må ha noe nå så burde du sjekke ut noen f2p MMO's bare for å ha noe å gjøre. I mine øyne så er det mye dødt kjøtt ute å går selv om du finner noen gode gamle MMO's men det er ikke så stor spillerbase igjen og som sagt MMO er til for å spilles med flere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...