Gå til innhold

Gamer.no: Tekst karakter i tillegg til tall


Anbefalte innlegg

Savner en tekst karakter i tillegg til tall karakteren. Slik at det blir mer entydig hva karakteren faktisk betyr. Etter kommentaren "Hvem skriver vi for, egentlig?" og den tilhørende diskusjonen, så prøvde jeg å finne ut hva hvor god er egentlig f. eks en 7'er? Etter at jeg så denne posten

Jeg forstår ikke... 7 er dårlig? Det er bare tre tall unna 10! Det er førsteklassematematikk!

Ja 7 er "dårlig", i 1-10 skalan er det kunn 8 til 10 som kan regnes som bra, 7 til 5 er middels og alt under er dårlig.

 

Som jeg også kommenterte litt senere. Tall alene er åpne for subjektive tolkninger, noe BadByte viser, spesielt satt opp i mot

Gamer.no sine karakterer går fra 1 til 10, hvor 10 er det beste, og hvor gjennomsnittet ligger mellom 5 og 6. Spill vi vurderer fra 6 til 10 er derfor gode spill, med gradvis tiltagende grad av perfeksjon. Tilsvarende er spill som vurderes fra 5 og ned til 1 svake spill, med gradvis synkende grad av underholdende elementer.

Derfor hadde det vært kjekt om Slik vurderer Gamer.no spill hadde vært mye mer synlig/enkelt tilgjengelig, f. eks ved å legge en link til den på selve karakteren eller at teksten fra kort versjonen til gitt karakter settes sammen med tall karakteren, slik at det f. eks står "5/10 Middelmådig" eller "9/10 Klassisk". Ett annet alternativ er at den utfyllende karakter beskrivelsen plasses under tall karakter boksene og over annonsen.

 

Selvfølgelig skal en karakter leses i samsvar med selve anmeldelsen, men for de som hopper til karakteren først, og evt. leser resten etterpå, så vil nok dette tydliggjøre karakteren litt bedre.

 

Ting tar tid, da jeg tenkte på å skrive dette forslaget etter "Hvem skriver vi for, egentlig?" diskusjonen. Er vel den berømte fingern, og bedre sent enn aldri ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...