Gå til innhold

Halo3 mythic pack problem.


Puro

Anbefalte innlegg

Fikk kommet meg på nett for en 3-4 dager siden, ENDELIG, fikk spilt en hel del på live og greier, koslig.<3

Jeg har alle map packs, mythic, legendary og heroic(?), og cold storage, alt er nedlasta og funker fjell.

 

MEN, skulle til å spille MLG playlist, det fikk jeg ikke lov til.

Samme med Mythic brawl, doublexpweekend tingen.

Alt er XBL DLC, så det skal være 0 problem, prøvde å laste ned mythic på nytt men det står fortsatt "one or more player does not have the maps required", og på MLG playlist info står det "Disc req. Mythic map pack".

 

Anyone got a clue?

Håper jeg ikke forklarte for kjeivhendt.:p

Endret av Puro
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faktisk så er det veldig logisk. De ville sørge for at Halo 3: ODST solgte godt, og for å få med seg et lite ekstra salgsarguemnt delte de opp Mythic pakken og plasserte den delvis i DLC og delvis på ODST disken. Altså logisk gjennom markedsføringsøyne, men irriterende for de som ikke vil kjøpe ODST.

Lenke til kommentar

Ja salgsmessig er det logisk, for å pushe et nytt produkt, men hvem i huleste bjørnebær er det som kjøper et map pack og så skal man måtte kjøpe enda et spill for å spille spillet du allerede har kjøpt med map packen du allerede har betalt for.

Det er det som ikke går opp.

Lenke til kommentar

Nå får du jo strengt tatt med et helt nytt spill med en egen singleplayerdel og en egen multiplayerdel som ikke finnes i Halo 3 (Firefight) også. Spillet har vel heller ikke full butikkpris og ligger på rundt 350 kroner, så om man skal se på verdien totalt er det verdt det. Om du derimot ikke er interessert i annet enn kartene er det jo rimelig surt.

Lenke til kommentar

Jeg vil gjerne spille Halo 3 multiplayer på LIVE med mapsa jeg har allerede kjøpt og betalt, så nei det andre der er ikke helt min ting akkurat nå.

Vanligvis vil jeg si "ODST MUST HAVE", men om jeg MÅ kjøpe ODST for å kunne spille H3 med maps jeg har allerede betalt for, da blir det litt feil for min egen del, å bare kjøpe et spill for å kjøpe det.

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Nå har du jo også betalt noen femtilapper tilsammen på map packs frem til nå også, så prisen er nok enda høyere enn det igjen. Jeg er helt enig med deg at det er kjipt at de har delt opp pakken, men for meg som alltid ville ha ODST var det aldri noe problem og det er vel det Bungie har regnet med.

Lenke til kommentar

Det går bare virkelig ikke opp for meg, det blir som om du (ja jeg vet, helt sinnsyk sammenligning) kjøper en bil, og han sier "ja den er klar, bare kjør", og når du prøver å starte tenninga så får du 0, han tok tennstempla dine. Du må kjøpe nye av han for å kunne bruke bilen du allerede har kjøpt og betalt for.

Føler seg litt lurt da.><

 

Men ja, får vell kjøpe meg ODST bare for å spille H3 online da, merkelig verden altså, virkelig.

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...