Gå til innhold

Spike Video Game Awards


Anbefalte innlegg

På lørdag(til søndag) skal Spike Video Game Awards sendes i USA. Det blir ikke stream fra internet som ifjor, men det står at det skal sendes i 180 forskjellige land rundt om i verden. Siden det finnes 195 land i verden bør det jo være ganske bankers at den skal sendes i Norge, men likevel kan jeg ikke finne noen norske kanaler som sender det. Er det noen som vet noe mer?

 

På Spike VGA skal det komme massevis av nye videoer av både annonserte og uannonserte spill. Hele 11 uannonserte spill skal vises. Jeg er skikkelig spent på dette, men det ville vært litt kjipt om jeg ikke fikk sett det live. Er det noen som har mer info på dette?

 

Det skal hvertfall vises spill som Halo: Reach, EA Sports MMA, UFC Undisputed 2010, Medal of Honor, Tron, Nytt Star Wars spill, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Crackdown 2 og Dead Space 2. Mange interessante titler som jeg gjerne skulle fått med meg live. Hvis det er 11 uannonserte spill på toppen av dette er det jo et must-see, selv om VGA's pleier å være ganske dårlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg får ikke sett dette, skal til Danmark da for å feire bursdagen min

Jeg vet hvem som vinner GOTY tittler uansett så da går jeg ikke glipp av noe og det blir MW2 pga salgtsallene og er likksom så bra online med 6 timer lang singelplayer, med utdatert grafikk og arcade gameplay...

Endret av Fanboyen
Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg gleder meg til slike arrangementer er sniktitter på nye spill.

Hør hør. Jeg gleder meg til å se mer av Halo Reach, Crackdown 2 og Dead Space 2. Det hadde heller ikke gjort noe om EA og Criterion viste frem en trailer fra det neste Need For Speed spillet. :) Jeg lurer på hva Criterion har klart å få til med serien.

Endret av Leflus
Lenke til kommentar

Sikker på at de to sidene ikke befinner seg på hver sin side av USA, evt i forskjellige land? Er jo rimelig store tidsforskjeller.

Men når det er en countdown er jo det litt rart. Showet starter jo samtidig enten man er i Australia, Norge eller USA. Det er bare det lokale klokkeslettet som endrer seg.

Lenke til kommentar

Det jeg tenker er at nedtellingen kan være satt til å ende klokken 9 i Wisconsin, men den bruker seerens klokkeslett for å beregne en mest mulig nøyaktig nedtelling. Det blir jo da påvirket av tidssoner osv. Men jeg merker at jeg ikke helt har oversikten over hva jeg snakke rom nå, så ta det med salt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...