Gå til innhold

Hvordan velge riktig mobilt bredbånd


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Fin oversikt,men med forbruk kveld og helg er det vanskelig å finne rett abonemang, jeg er bruker bare på hyttetur og det er jo heller ikke hvær helg.

 

Hei,

 

Dessverre finnes det ingen ideelle løsninger for deg som har behov for mobilt bredbånd en gang i blant. NetCom lanserte kontantkort på mobilt bredbånd for en liten stund siden, men da betaler du 2 kr. per megabyte for bruken. Dette er en bra løsning dersom du bare sjekker mail og surfer bittelitt på internett -ikke kapasitetskrevende ting som nedlastning av musikk, streaming av film (YouTube etc.) osv.- når du er på hytta. Ice.net tilbyr ukesabonnement til 175 kroner per påbegynte uke, og det kan også være et alternativ. Her er imidlertid prisen på USB-modem 1 495 kroner, så du får selv vurdere om det er verdt det. Med dette abonnementet kan du surfe uten ovennevnte hensyn i hele Skandinavia. ;)

 

Jeg ser det som svært, svært sannsynlig at mobilt bredbåndsaktørene i løpet 2010 vil konkurrere om å tilby det beste "hytte-abonnementet", for det er definitivt noe som er etterspurt- og etterlengtet. NetComs kontantkorttilbud markerte starten på "krigen om hyttefolket", men tilbudet faller dessverre litt igjennom på pris fra et brukerståsted. <_<

 

Håper det var til litt hjelp...

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...