Gå til innhold

The Legend of Zelda: Skyward Sword


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De "Gnomene" gjør en meget god jobb på å rebygge skipet. Så du får lov å komme tilbake.

 

Det eneste jeg ellers har å føye til er vel at jeg likte ALttp og OoT sine storgrotter mye bedre, selv om bossene gjør en god jobb på å redde sjarmen til spillet... kontrast til Twilight Princess hvor grottene er vel greie nok, men bossene var elendig.

Men har fortsatt lyst på zeldapakkens wiimoteplus :(

Lenke til kommentar

Da er jeg endelig ferdig med spillet, godt over en måned etter at det kom ut! Har nesten ikke fått spilt det før den siste uka pga jobb, så den siste uka har det ikke gått i mye annet :p

 

Førsteinntrykket jeg får etter å være ferdig, er jo at dette har vært en stor spillopplevelse, men har dessverre ikke nådd helt på høyde med f.eks OoT og MM. Fantastisk å få vite mye av forhistorien til mange av Zelda-spillene, men føler at Demise, sistebossen, blir et SKIKKELIG antiklimaks. Latterlig lett

 

Skall få summet meg litt, spilt litt mer og lest litt hva andre sier før jeg trekker noen videre konklusjoner :)

Lenke til kommentar

Jeg er meget meget skuffet over dette Zelda spillet. Ga meg langt fra noe super Zelda følelse, t.o.m Twilight Princess klarte det bedre enn Skyward sword,

 

Mitt største problem er at spillet backtracker så innmari mye og krever at man gjøre "små" ting 100 000 ganger og besøker mer eller mindre samme plassene 100 000 ganger uten at de egentlig tilføyer noe. Joda, historien er fin, men gameplayet er tidvis mer irriterende. Som den forbanna kjempeøgla som dukker opp av jorda ikke mindre enn 3 ganger, minner meg mistenkelig om en annen irriterende faktor fra Majoras Mask med sine forbanna 3 dager syklusen.

 

Sverd greiene fungerer tidvis kjempebra, men noen ganger fungerte det ikke. Som f.eks når man skal fly (både fugl og bille) finner kontrollen plutselig på at den skal flunke ut og fly hit og dit. Andre ganger når man forsøker å dytte kontrollen fremover for å knerte Beamos greiene finner kontrollen ut at her er det en sidelengs bevegelse eller noe helt annet.

 

Kontrollen fungerer slik sett, men etter både Twilight Princess og nå Skyward sword må jeg si at jeg savner et typisk Zelda spill uten vil veiving av kontrollen. Hvor man kan lene seg tilbake i stolen og ta en dungeon om gangen, uten å bli megasliten i hånda.

 

Alt i alt faller Skyward sword på en fjerdeplass av mine favoritt Zelda spill, med Ocarina of Time på første, A link to the Past på tredje og Twilight Princess på fjerde. Skyward sword har alt for mange irritasjons momenter til å havne noe høyere.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Liker det veldig godt hittil, har bare klart ett tempel. Ja det var veldig enkelt, men fortsatt en god sjarm.

Spilte det sammen med kjæresten min som fikk dilla på å fly de div tingene, synes det var koselig å dele noe med henne også! (selvom hun er ny til Zelda serien) :)

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Akkurat kjøpt meg Wii U og kunne tenkt meg å fått spilt igjennom dette spillet også siden jeg ikke har hatt Wii på rundt 2 år.

Er det noen som vet om en norsk nettbutikk hvor man fremdeles får tak på dette spillet?
Alle jeg har sett på til nå har tatt det ut av sortimentet (Komplett, Elkjøp osv).

Bor forresten i Vestfold om noen vet om en butikk som har det inne.

Lenke til kommentar

Takker.

 

Bestilte fra coolshop.

Håper det når frem til jul så jeg kan sitte litt i romjula :)

Det høres bra ut!

Spillet er utrolig bra laget etter min mening.

Selv om Link ikke snakker så kan du se mye på uttrykkene, og Zelda-karakterene har en helt annen tilnærming et mer vanlig kroppsspråk enn (etter mitt skjønn) Mario-karakterene. Det gir gjerne det lille ekstra på den delen.

De første timene er gjerne en del lengre i form av opplæring og historie/filmsnutter i spillet, men etter hvert blir det bedre.

 

Anbefaler spillet på det sterkeste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...