Gå til innhold

The Legend of Zelda: Skyward Sword


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Flotte nyheter: Multiple HUDs for Zelda: Skyward Sword. :)

 

Det er mulig å fjerne håndkontrollen som er blitt vist på høyre side under gameplay videoer.

 

"Standard is the bloated HUD version used by Nintendo in previous screenshots. It dumps a replica of the entire Wii remote on-screen, with each control labelled.

 

Light will rid you of the remote graphic, but the buttons remain.

 

Pro is your option if you want to clear the screen of clutter completely. It just leaves health, shield strength, rupees and stamina amounts in the upper left corner of the screen."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det bildet av Wind Waker der. Føler egentlig at det spillet har bedre grafikk enn dette jeg :p Syntes grafikken i SS virker meget uskarp. Gleder meg uansett stort til release noe og det er morsomt å tenke at det ENDELIG er tid for et nytt Zelda spill. De nyeste videoene ser fantatiske ut! Husker tilbake til da jeg ventet på TP.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Første anmeldelse inn fra Official Nintendo Magazine:

 

The magazine awarded The Legend Of Zelda Skyward Sword 98% in their review, the same score they gave Legend Of Zelda Ocarina Of Time 3D, a remake of a game that many Nintendo fans regard as the greatest game of all time.

 

They might have to think again as ONM's review states that The Legend Of Zelda Skyward Sword is the "best Zelda game ever made."

 

The review score means that The Legend Of Zelda Skyward Sword is also ONM's highest rated Wii game, beating Super Mario Galaxy, Super Mario Galaxy 2 and Legend Of Zelda Twilight Princess, all of which received 97% review scores.

 

Summing up, ONM's review said "It's not something we say lightly, but the Zelda series really has never been this good."

ONM

Lenke til kommentar

Noen nye trailere har kommet hos Gametrailers:

 

 

Japanese Earth Temple Trailer

- Defend yourself in this heated boss battle!

 

Japanese Eldin Volcano Trailer

- Things heat up for Link as he throws bombs and dodges boulders in this Skyward Sword trailer.

 

Japanese Above and Below the Clouds Trailer

- Soar through the skies to discover new regions on the lands below.

 

Japanese Faron Woods Trailer

- Make sure to strike at the right moment against your enemies in this Skyward Sword trailer.

 

Japanese Ancient Cistern Trailer

- Use water to your advantage to reach new heights with Link.

Lenke til kommentar

Har akkurat fått bekreftet at Skyward Sword har fått en perfekt 10/10 i Edge. Edge pleier å være notorisk strenge med sine 10-ere, og Skyward Sword er det 14de spillet noensinne (i magasinets nesten 20 år lange historie) som får perfekt score der (Ocarina of Time var det tredje som fikk).

Lenke til kommentar

Jeg ville ikke stresset med å komme gjennom de andre spillene, da blir du bare lei til Skyward Sword endelig kommer ut. Selv har jeg enda ikke spilt Spirit Tracks for jeg har aldri vært i humør til det, men fikk litt lyst nå som Skyward Sword-hypen virkelig tok av. Dog, jeg velger å vente med det slik at jeg er maksimalt klar for Zelda når Skyward Sword endelig kommer.

 

Og btw, tredagersgreien er jo ikke noe stress egentlig. Du vet du kan redusere hastigheten på tiden? Og at du kan skru tilbake tiden til start når som helst med de aller fleste progresjonene du har gjort?

Lenke til kommentar

Jo jeg føler jeg MÅ gjennom de siden jeg allerede har startet. Problemet er bare at jeg hater og har alltid hatet Majoras Mask. Jeg husker ikke helt hvordan det var med denne tredager-greia ettersom jeg fortsatte på en save jeg startet på for et halvt år siden. Men om jeg f.eks. har skaffet Epona, kan jeg da gå tilbake til dag 1 og fortsatt ha Epona?

 

Du beholder alle items slik som masker, utstyr osv, ting du har lært. Litt usikker på akkurat Epona, men tror du får beholdt henne. Uansett er det et ganske lite spill (geografisk sett), så om du ikke beholder Epona er det ikke krise akkurat, er jo ikke mange ting du kan bruke henne til. Men jo, jeg føler meg rimelig sikker på at du kan beholde henne.

 

Måten å spille Majora's Mask på er å fokusere på en oppgave av gangen, fullføre den, og så gå tilbake til dag 1 og fullføre en ny oppgave. Og siden du kan spille den sangen som gjør at tiden går halvparten så sakte, så burde det ikke være noe problem heller å løse de største oppgavene (som templene).

Endret av taterfyrings
Lenke til kommentar

En fantastisk anmeldelse. Så er det bare å håpe at spillet er like bra som Edge gir det honnør for. Virker også som om dette er et spill som burde være kommet for en to-tre år siden, da ville mange såkalte "hardcore-gamere" muligens sett annerledes på Wii i dag. Ihvertfall burde Nintendo vist det fulle potensialet i Wiimoten tidlig i konsollens levetid, og ikke helt mot slutten slik som blir tilfellet nå.

Lenke til kommentar

Ser at Elkjøp har tilbud igjen, 299,-

Vurderer å bestille. De har Legend of Zelda: Skyward Sword + Wii Motion plus kontroll til 799,-

Spørsmålet er om jeg må ha Wii Motion plus for å spille Skyward sword?

Jeg har ikke det, så hvis jeg kjøper den på tilbud uten kontroll, må jeg kjøpe en ny kontroll for å spille spillet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...