Gå til innhold

MS gir utviklere muligheten til å blokke party-chaten


Erik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var vel snakk om at det kun var enkelte spillelister som ikke tillot party chat, og om det er slik det faktisk er synes jeg det er mer eller mindre greit. Er lov å håpe på at du får lov til å være i chat med andre som spiller andre spill uanvhengig av hvilken spilleliste du selv er i. Man burde ikke bli kastet ut av chatten om man ikke snakker med andre i samme game som seg selv.

Lenke til kommentar

Denne "featuren" er ikke bare irriterende, men den er forferdelig upraktisk. Si at du er i party med noen folk og spiller MW2, så joiner det en fyr til som vil spille med dere. Han vil da ikke høre hva noen i det partyet sier, så om dere vil si ifra at han kan være med om 2min, så må du pause spillet, åpne Live meny, endre til party chat, si det du skal si, også gå tilbake til game chat. Og da må han sitte der alene og vente uten å kunne prate med dere i mellomtiden..

 

Og hva om dere er to forskjellige grupper på samme lag som prater forskjellige språk? Da må dere prate i kjeften på hverandre og høre på jallapratet til de andre.

 

Det er rett og slett en forferdelig dårlig løsning.

 

Sign denne om dere vil gi utrykk for misnøyen: ;)

http://www.petitiononline.com/PCODMW/petition.html

Endret av electrofux
Lenke til kommentar

Jeg synes dette er helt greit. Er mange som hjelper kameratene sine til og se hvor folk er på mapet hele tiden. Noe som gjør at jeg dør konstant som er lite morsomt.

 

Pluss når en amerikaner snakker med en svenske er det dømt til og bli underholdning ^^

 

Lakus vet hva jeg mener ;)

 

Så det blir litt mer sosialt kan man si... Just like in the old days når Gears kom ut å alle pratet med alle.

Lenke til kommentar

Enig med BanAnus. Jeg og han hadde nemlig en kveld i går jeg sent kommer til å glemme.

 

En ire som generelt var helt i hundre, en amerikaner som prøvde å overbevise en svenske om at svensken ikke er en neger, og negeren som egentlig er en svenske som prøver å overbevise amerikaneren om at han er neger. Her lever det da sinnsvakt mange morsomme kommentarer og sidespor og jeg skulle ønske jeg kunne tatt opp den timen de holdt på sånn at alle kunne hørt.

 

Det var jo selvfølgelig gjennomsyret av rasisme og drittslenging, men det var gjort på en humoristisk måte og ingen tok helt av og begynte å skrike osv. Alle tok det rolig og det var som å høre på en helt normal samtale, bare om et svært spesielt tema. Vanvittig morsomt.

 

Det var jo det alle skrek når Party Chat gjorde sitt inntok, at alle kom til å bli sittende i hver sitt rom med X antall kompiser og at man aldri mer ille høre noen ord på Xbox Live. Nå som det faktisk kan bli mer snakking og moro synes folk det er noe jævla dritt også. I call of Duty er det faktisk sinnsykt enkelt å mute de du ikke vil høre på, og om du har mutet dem èn gang i MW2 trenger du ikke gjøre det igjen.

 

Jeg er all-in for å blokke party-chat.

Lenke til kommentar

De som ønsker å prate med folk i game-chat'en kan vel bare gjøre det, så kan de som vil prate med kompiser være i party-chat?

Jeg blir litt overraska over at så mange syntes det er greit at IW og MS faktisk tar fra folk retten til noe de betaler for.

 

For de som ønsker en midlertidig løsning og ikke vil mute alle hver gang de joiner et nytt game, så kan dere bare gå i profilen deres: edit profile -> privacy settings -> voice and text -> friends only.

 

Og vips, dere hører bare vennene ders i games. :)

Lenke til kommentar

Tror du ikke tok poenget mitt, jeg liker og høre de andre prate å. Om party chaten er `aktiv` så kan man ikke prate med de andre som er på Live. For de er låst til sine grupper. Jeg liker at Infinity Ward har gjort det slik. For da kan alle prate med alle, noe som gjør online biten online for min del. De du ikke vil prate med muter man. Enkelt og greit.

Lenke til kommentar

Tror du ikke tok poenget mitt, jeg liker og høre de andre prate å. Om party chaten er `aktiv` så kan man ikke prate med de andre som er på Live. For de er låst til sine grupper. Jeg liker at Infinity Ward har gjort det slik. For da kan alle prate med alle, noe som gjør online biten online for min del. De du ikke vil prate med muter man. Enkelt og greit.

Men de som ikke vil prate med andre må mute alle andre hver gang de spiller mot nye folk? . Jeg syns party-chatten er fantastisk, men nå har de klarte å "ødelegge" den også. (Håper ikke Bungie plukker opp dette også, for da kan det bli kjedelig fremover) At jeg ikke kan snakke med vennene mine fordi f. eks jeg spiller Headquarters Pro mens de spiller et annet spill. Det er FAIL fra IW og MS.

 

@electrofux: Takl for tipset :)

Endret av Mr 170
Lenke til kommentar

http://www.destructoid.com/infinity-ward-is-listening-to-your-party-chat-complaints-155099.phtml

 

Må si det er litt komisk at de velger å høre på den delen av folk men ikke PCGamerene som vil ha dedicated, de ødela jo matchmaking enda mer med den nye patchen samtidig som at hacks flyter enkelt rundt, særlig udigg må jeg si.

 

Skulle ønske MS kunne bare lage støtte for mus og tastatur på 360 så hadde jeg sluppet det meste av tullet alà hacks :/

Lenke til kommentar

Er rett og slett dritt forbannet på hele oplegget jeg. Spiller gjerne Team Deathmatch med en eller 2 venner. Og det er så mange tullinger som skriker eller har ødelagt mic. Greit det går ann å mute, men de hører jo fortsatt jeg skriker på norsk som ikke kan være noe morro for de heller. Ghosting smoshting ! Ødelegger hele opplevelsen. Vi er jo alltid på lag uansett ! Finni en bedre løsning. Er jo bare TD.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...