Gå til innhold

Den store Kinect-tråden


husgutt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal ikke Natal bli bundlet med konsollen? For da blir jo konsollen priset ut av markedet, om den selges separat til 1000,-kr.

 

 

Blir nok bundlet etterhvert skulle en tro, men prisen vil jo da selvf øke. Men Playstation kommer jo også med ny kontroller og må også øke prisen om en skal bundle det med konsollen...

 

Skal bil spennende å se hva prisen blir på både Natal og "Wanden"...Microsoft har jo sakt at det blir som en lansering av en konsoll. Altså det blir stor markedsføring og prisen vil nok fort være rundt 500-1000kr vil nå jeg gjette.

 

Men tror nok dem fleste som vil ha dette som ekstra til konsollen sin blåser i hva det koster...om det fungerer så bra som dem skal ha det til da.

Lenke til kommentar

men da kjøper jeg den bare fordi du kan veive med hendene på menyen :D haha

 

Er akkurat det jeg og tenker. Blir å kjøpe den kun for å blaffe mellom menyene når jeg ligger langstrak i sofaen som et slakt og skal se en film. Konseptet er genialt, men jeg er nok blitt for gammel for en overgang til nye kontroller. Jeg er Nintendo 8bit generasjonen og må ha en kontroller i hånden.

Lenke til kommentar

http://www.engadget.com/2010/01/03/microsoft-research-patents-controller-free-computer-input-via-em/

 

Ser jaggu ut som om MS tar denne kontrollfrie tankegangen sin seriøst. Èn ting er Natal, med kameraet, men med en haug ledninger hooket inn i kroppen snakker vi vel fort det motsatte av casual, rolig, moro-i-20-minutter spilling. Nå nevner ikke artikkelen spill spesifikt, men jeg føler at selve tankegangen (kontroll-løs.. kontroll) er lik nok til at jeg vil poste det her.

Lenke til kommentar

70-80% av alle utgivere jobber med Natal, ifølge Robbie Bach.

 

“We have something like 70% or 80% of the publishers in the world already doing Natal-based games. Our first party studios are [also] very focused on this. We want to have a few titles from Microsoft that show the way and then we want the breadth and power of the ecosystem from our partners to bring lots of new ideas, new innovations, new concepts to the marketplace.”

Kilde

 

Legger til at Capcom's Christian Svensson har fortalt at de jobber med et Natal-spill basert på eksistere IP :)

 

“What we’re doing is creating it from the ground up for Natal, in this case. But it’s; how do I describe this? it’s created from the ground up for Natal. We’re not looking at Natal as, ‘OK, here’s a little Natal gimmick that we’ve worked into some existing game.”

Kilde

Endret av Amored
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Selv om en skal ta det meste Peter Molyneux sier med en jævla stor klype salt så kom han vel ikke helt heldig ut med denne komentaren om Natal vs Move.

 

Her er hva han sier om Move:

 

"This is purely me talking personally, but I think maybe it's slightly more a device for the core than it is for the casual market, because I think it's quite precise."

 

Støtter bare ende mer min frykt for at Natal kommer til å bli rettet veldig mot casual gamers med mer eller mindre simple spill. Move kan om utviklere vil bli bakoverkompatibel med tidligere spill, hvordan en skal kunne spille fks Halo spillene med Natal ser jeg bare ikke for meg.

 

Men håper selvf Natal kommer til å blow our minds...men MS har ikke vist noenting som er i nærheten av like bra til det den skal brukes til...nemlig gaming.

 

Jeg tror heller at Natal kommer til å bli en jævla kul sak til å bla i menyer,casual party spill og noen håndfulle unike spill.

 

Og når jeg sier noen håndfulle unike spill så tenker jeg på spill som bruker Natal for alt det er verdt, ikke et casual spill nødvendigvis men et spill som alle kan klare å spille men som samtidig ikke er et vifte med armer og ben spill.

 

Peter Molyneux kommer sikkert med noe som skal få oss engasjert og leve oss inn i spillet med hjelp av Natal. Men jeg tror dette blir en ny type spill, noe ala Heavy Rain til PS3? Så dagens spill er noe jeg ikke ser for meg kommer til å bli noe bra eller kommer til å fungere på Natal.

 

Det blir litt for mye ønsketenkning å tro at Natal blir et super kamera som registrerer alt jeg gjør....og vil vi egentlig spille et spill hvor vi må knipe med rompa,vifte med storetåa og veive med hendene?

 

Kilde: Eurogamer.net

Endret av _LarZen_
Lenke til kommentar

men da kjøper jeg den bare fordi du kan veive med hendene på menyen :D haha

 

Er akkurat det jeg og tenker. Blir å kjøpe den kun for å blaffe mellom menyene når jeg ligger langstrak i sofaen som et slakt og skal se en film. Konseptet er genialt, men jeg er nok blitt for gammel for en overgang til nye kontroller. Jeg er Nintendo 8bit generasjonen og må ha en kontroller i hånden.

Hehe, ville nå tro det er mer ork å drive og veive med hendene hele tiden enn å flytte en liten stick frem og tilbake.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

En artikel på Eurogamer som er verdt å få med seg http://www.eurogamer...mesense-article

 

Bla at Sony gikk for MOVE pga "inability of zcam technology thus far to track finger movement was a key reason they went with its wand approach for PlayStation Move".

 

Så for min del så ser det ut som min største frykt for at NATAL ikke er noe annet en en avansert utgave av EyeToy muligens blir realitet....så langt har Microsoft ikke vist et eneste "standard" spill i aksjon på NATAL så jeg håper dem kommer med en demonstrasjon snart som virkelig viser at all min bekymring var bare tull.

 

Men er veldig redd dette blir en stor nedtur for alle som bruker en konsoll daglig til å spille med.... sad.gif MS please prove me wrong!

Endret av _LarZen_
Lenke til kommentar

Hans post inneholder ingenting annet enn hans ps3vridde anti360 synsing, så hvorfor skal jeg bruke tid på å begrunne at hans post er tull, når det eneste han kommer med er synsing helt uten begrunnelse.

 

Nei vet du hva, jeg tror jeg holder meg unna denne konsollkrigen, når PS3 fanboys får herje så fritt som de gjør

 

 

Min post linker til en artikel av Digital Foundry som handler om Microsoft sin key-partner på 3D capture systemet, det Israeliske selskapet PrimeSense. Altså dem som har laget systemet for å fange opp objekter i 3D, og som artikelen viser så har Microsoft videreutviklet denne teknologien way beyond hva PrimeSense klarte og det er blitt jævlig bra ifølge PrimeSense!

 

Sony snuste også på denne type teknologi men valgte da å gå for sin "wand" pga som jeg viste til fra artikelen at selv om teknologien er blitt veldig bra så klarer den ikke å fange opp små kropsdeler som fingrer enda. En ganske viktig bit om en tenker på muligheten for å spille et av dagens spill hvor en bruker flere knapper på håndkontrolleren for mange funksjoner i spillet.

 

Dette er ikke en fanboy trolling, men en saklig diskusjon om et meget spennende produkt. Som X360 eier så gleder jeg meg veldig til NATAL og jeg er garantert til å løpe å kjøpe den på lansering.

Lenke til kommentar

Jeg står nok over merker jeg. Er er 8bit Nintendo "generation" å må ha en kontroll. Uansett så spiller jeg for det meste fps over Live. Å da kan jeg ikke se for meg at jeg vifter med armer og ben i flere timer.

 

Jeg vil spille for og slappe av og ha det morro. Ikke bli utslitt og få betennelser i alle ledd over en viss periode :p

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...