Gå til innhold

Halo: Reach - Spekulasjoner og diskusjoner


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Some people have postulated that this sucker really won’t be all that exclusive, hearkening back to the Halo 3 cat helmet from yesteryear that hit retail shelves in mass quantities. Microsoft is ensuring us that they won’t be going down that path this time out, noting that the Legendary Edition will truly only available in a limited run and that they fully expect all copies to be spoken for at launch.

 

Viss vi skal tro på MS så kommer det ikke like mange denne gangen.

Endret av Head_Hunter
Lenke til kommentar

Kan ikke huske at det kom så mange av LE til Halo 3 som det blir påstått der. Men kan sikkert stemme. Men hvis denne blir enda mer sjelden og derfor enda vanskeligere å få tak i kan det jo være at det kan være lurt å forhåndsbestille rimelig fort. Det er jo uansett bare til å kansellere hvis en skulle finne den billigere når release nærmer seg, og pengene blir jo ikke trukket før de sender varen.

Lenke til kommentar

1. Bungie forblir et uavhengig studio.

2. Activision betaler for markedsføringen og distribusjonen.

3. Bungie beholder alle rettighetene til serien

 

Dette er en win/win avtale for Bungie. Den er faktisk bedre enn den de hadde med Microsoft. Jeg liker heller ikke at Activision kommer til å gi ut serien, men Bungie hadde tabbet seg ut om de ikke godtok denne avtalen.

 

Forhåpentligvis blir både 343 Industries' Halo-spill og Bungie's kommende serie spill som vil bli husket i lang tid fremover. Det hadde vært fantastisk.

 

On-topic: Hva synes slaskene som fikk tak i promokoder om Halo Reach betaen så langt?

Lenke til kommentar

Gi meg en gyldig grunn til hvorfor den avtalen med Activision var "sell out".

Nei, det var vel heller en enorm skuffelse at Bungie samarbeider med Activision. Det er vel ikke bare jeg som har fått Activision langt oppe i halsen den siste tiden?

Men jeg er sikker på at 343 Industries vil lage minst like gode Halo-spill som Bungie.

 

On Topic: Er det planer om noe "Reach-vors" i helgen? :p Spille litt Halo 3 Custom Games eller noe :)

Lenke til kommentar

Jeg har lekt litt rundt med Reach-betaen i noen timer i dag og i går, og det føles fantastisk. Jeg har forstått det sånn at noen er redd for at loadout kommer til å gjøre spillet mer ubalansert og mer Call of Duty-aktig. Det er absolutt ikke tilfelle. Halo: Reach både føles, høres og spilles som et Halo-spill. Grafikken ser ut som Halo, men har fått seg et kraftig friskt pust fra Halo 3. Våpnene ser helt fantastisk ut, og da spesielt den nye Assault Rifle. Jeg spilte et par runder Halo 3 etter at jeg hadde spilt Reach en stund, og du kommer til å se klar forskjell i hva grafikk angår.

 

En hel del nye våpen har gjort seg inntog. De nye som jeg har prøvd er DMR, needler-DMR, granatkaster(:D), en slags laser stråle og rocket launcheren til Covenant. Den nye DMRer gøy å bruke, og heldigvis er den ikke like overlegen som BR var på treeren. Needler-DMR er en slags blanding mellom needler og DRM, og også den er kul å bruke. Kanskje litt vanskelig å bruke den ettersom du må ha relativt mange skudd inne før de sprenger. Granatkaster er enormt tilfredsstillende å bruke de gangen jeg har fått bruke den. Den har visst en automatisk detonasjonsfunksjon, og en manuell detonasjonsfunksjon. Jeg har kun prøvd den automatiske, men den var sabla kul. Laser strålen har jeg kun hatt i hende en gang, men den virker veldig overlegen i forhold til andre våpen. Den tar ganske mye skade, og har en god rekkevidde og nøyaktighet. Den må muligens ned et par hakk. Rocket launcheren til Covenant var kul. Den tar en stund å lade opp, men skyter fire skudd innenfor kort tid. Kult våpen.

 

Det mest drastiske, og kanskje mest spennende, er armor abillities. Disse er ikke supergode dersom noen tror det. Alle har sine svakheter. Med sprint, tar det tid før du kan ta opp våpenet ditt. Det samme gjelder armor lock. Ved jetpack er du synlig og et lett bytte - med mindre du bruker den riktig. Usynlighet er den siste jeg har prøvd(kun spilt som Spartan, er vel ikke mulighet for å spille som Elite ennå). Du blir usynlig, men radaren lyser opp som et juletre. Det er derfor lett å vite når noen er i nærheten av deg er usynlig, men det er dermed ikke sagt at det er lett å finne personen. De virker ganske kule, og foreløpig ganske balanserte.

 

I enkelte spilletyper er enten alle armor abillities borte, og du kan bare være en type, eller er noen borte. I King of the Hill er armor lock borte. Ganske forståelig hvorfor. I andre spilletyper (Slayer Pro har jeg møtt på det) kan du kun velge mellom to loadouts, begge med sprint, men med forskjellige våpen(DMR og covenant DMR). Granater, granater. Husker dere disse fra Halo 3? Ikke fullt så gode. Vel, det er ikke helt tilfelle her. Her vil jeg faktisk si at de er en god del for gode. De tar mye skade, og har litt for god rekkevidde. Her må ljåen frem!

 

Reach er meget gledelig. Det føles akkurat som Halo skal føles. Det meste er riktig balansert, og slik må det være. En rekke nye spilletyper har gjort sitt inntog. Headhunter var gøy, og ser for meg at det kan både bli mye frustasjon og skriking i den modusen. Det var hektisk som bare det, men gøy. Pistolen er også nå endelig brukelig, type det vi finner i Halo:CE og ODST.

 

Vel, det var det jeg kom på nå. Dersom det er noe dere lurer på, er det bare å spørre. :)

Lenke til kommentar

Granatkasteren er moro, men som jeg skrev ovenfor har jeg bare brukt den et fåtall ganger.

 

Angående tidspunkt fant jeg dette i en bloggpost fra Bungie.

When does the Beta officially begin?

ODST owners will be able to access the Reach beta "late morning" PDT on Monday, May 3rd. Just put your ODST campaign disc in and select the Reach Beta menu option.

 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...