Gå til innhold

Her får du N900 billigst


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror nok dette blir nok en bommert modell fra Nokia ilikhet med Nokia N97. Nokia tar seg aldri tid til å rette på bugs før de slipper ett produkt noe som resulterer i at man får ett produkt som føles uferdig. Attpåtil benytter Nokia dårlige trykkfølsome skjermer, feks. er skjermen til N97 forferdelig.

Vil bare gi beskjed om at det er solgt flere Nokia N97 enn Nokia N95. :rolleyes:

Endret av Jofa
Lenke til kommentar

Jofa: Jeg snakket ikke om antall solgte enheter, men en bom i form av ett dårligere produkt enn antatt. N97 virket fantastisk på videoer og papiret, men i virkeligheten er den en stor skuffelse. Kan allerede påpeke ett enormt ankepunkt ved N900: dette er en telefon bygget for å være 100% touchtelefon, men den resistive touch skjerm og ingen mulighet for multitouch...hva tenkte Nokia på. Jeg er dog spent på Maemo, jeg tror dette kan bli ett bra OS for fremtiden, men N900 er jeg redd blir treg og uferdig, desverre...

Lenke til kommentar

N900 har full qwerty tastatur. Jeg vil ikke kalle det 100% touch. Har hatt N800 i snart tre år. På den kom det oppdateringer hele tiden, og jeg regner med det samme vil skje på N900. Maemo er åpen kildekode, så det vil utvikles konstant, og det er allerede tjukt av applikasjoner som kan lastes ned gratis. Geek-faktoren på N900 er nok mye større enn Android for eksempel, så salget vil nok begrenses av dette, samtidig som det sikkert blir en hel haug med folk som føler at de har kjøpt katta i sekken. Dette er en åpen kildekode Linux telefon på godt og vondt.

 

Har att Nokia og HTC, og det er en stor forskjell. Nokia kommer med oppdateringer av OS/ROM regelmessig, mens HTC gjør det kanskje en eneste gang.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...