Gå til innhold

Velkommen til nyoppusset forum!


Anbefalte innlegg

Hvilke forumtemaer er det du mener er unødvendige? Teknofil, Mobilen og Treningsmagasinet må få ha sine undertemaer, en off-topic seksjon gjør at en kan diskutere "alt" og spilldelen som var prioritert fra dag èn er eksepsjonell. Å ha flere temaer gjør forumet mer attraktivt for flere brukere. Innlegg.no er til for flere emner; forum.gamer.no er en stor del av det.

Kvaliteten på spilldelen synker ikke med flere andre emner. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nytt problem for meg:

Å trykke på en lenke åpner nå den siden i vindet til forumet. Altså, trykker du her nå blir forumet borte og du må trykke tilbake for å komme hit igjen.

Hadde vært å foretrekke om lenker ble åpnet i nytt vindu.

 

Bumper denne i håp om å få et svar:

Jeg ser hvorfor det kan være fint med positiv tilbakemelding, men jeg ser ikke det faktiske behovet. Nettopp fordi en dårlig post er en dårlig post, selv om brukeren har 69 positive tilbakemeldinger. Argumentet med at brukere med 69 positive tilbakemeldinger ikke skriver dårlige innlegg holder ikke, fordi det er kvaliteten på posten der og da som avgjør, ikke at brukeren har postet 50 knakende gode innlegg for et halvt år tilbake. Men dette er litt utenfor det jeg egentlig skulle si.

Tråder som ikke har postcount har ikke postcount fordi de ikke har noe med forumet ellers å gjøre. Da bør heller ikke innholdet være gjeldende for om brukeren skriver bra eller ikke. Dessuten åpner det for misbruk i tråder som "Si en ærlig ting om brukeren over deg" og lignende tråder.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

vel, jeg blir fornøyd hvis dere skifter tilbake til gamle farger. den Hvite fargen blir det for mye av. Nå har jeg ikke en så lysterk skjerm heller. Bare fikk skjokk ista når jeg gikk på gamer.no og videre derfra hit. Som å komme tilbake til ditt hus, og se det rasert :(

 

likte faktisk menyer og knapper da. alt er der det "skal være".

Lenke til kommentar

Som Laland sa.

Og at man vil samle alle sidene i nettverket på samme forumplatform er jo kun logisk. Tenk deg hvor vanskelig det hadde vært for driftsavdelingen å holde styr på fem forum fremfor ett.

Og, som sagt, fargene vil bli utbedret i morgen.

 

Edit: @AltF4 Enig med begge forslagene dine, og det er ting som lett og raskt burde la seg fikse.

Endret av Sputnik
Lenke til kommentar

Nytt problem for meg:

Å trykke på en lenke åpner nå den siden i vindet til forumet. Altså, trykker du her nå blir forumet borte og du må trykke tilbake for å komme hit igjen.

Hadde vært å foretrekke om lenker ble åpnet i nytt vindu.

 

Bare å åpne linken med den midterste musknappen istedet.

 

 

 

 

Er facebook-status greia inne på profilen virkelig nødvendig?

 

Ikke bruk den da vel.

Lenke til kommentar

Jeg har et lite problem med og åpne skjul tagger. Jeg vet ikke om dette er noe dere er klar over. Også linkene åpnes i samme vindu som forumet noe som det ikke gjorde før. Hadde satt stor pris på og får tilbake den gode gamle der linker åpnes i et separat vindu.

Ellers så ser forumet ganske fresht ut nå! Sliter litt med tilvenning men et par dagers bruk skal nok få orden på det også.

Lenke til kommentar
Forresten, jeg kan ikke gi negative tilbakemeldinger på et innlegg. Det står "Du har nødd grensen for negative tlbakemeldinger idag" eller noe sånt, og har ikke gitt et eneste negativt idag.

 

Dette var fordi antall negative tilbakemeldinger medlemsgruppen fikk lov å gi var 0. Minusknappen er nå deaktivere for å ikke skape forvirring. Antall innlegg man kan merke som positive per 24 timer er endret fra 2 til 5.

 

Hvorfor er det en maksgrense på positive merkninger? Om jeg finner ti innlegg som jeg synes fortjener et pluss, så blir det bare dumt at jeg må prioritere eller tenke "Nei, selv om dette var et bra innlegg, så gir jeg ikke pluss, for da kan det hende jeg har brukt opp plussene-mine og ikke kan premiere ett annet innlegg hvis jeg finner et enda bedre". Hev ihvertfall grensen til rundt 10.

 

Jeg håper også dere får "Mine Innlegg" tilbake så fort som mulig. Forøvrig synes jeg det er merkelig at ikke IPB selv har lagt til denne strålende funksjonen..

 

EDIT: Og når jeg skal endre signaturen min, står det nederst:

 

 

Signaturbegrensninger

 

Din signatur kan inneholde:

 

* Ubegrenset antall bilder

* Bilder av enhver størrelse

* Ubegrenset antall lenker

* Ubegrenset antall linjer

 

Dette er vel litt feil, med henhold til retningslinjene?

Endret av Mokko
Lenke til kommentar

Grensen er der for at en ikke skal kunne gi 100++ positive tilbakemeldinger til en og samme person.

Det er lett å missbruke systemet hvis det ikke er en grense der.

 

Vi jobber for å få på plass "Mine innlegg", men jeg kan ikke gi deg noe bestemt tidspunkt.

 

Ellers har jeg oppdatert en hel del med fargene i Gamerskin nå.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...