Gå til innhold

Colin McRae: Dirt 2


bas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er enig i mye det folk skriver her jeg også, ble ikke så innmari imponert. Menyen var jo latterlig og jeg begynte og føle en sånn bittersur Electronic Arts smak av en eller annen grunn..

Og det er kjipt, da jeg hadde gleda meg litt til Dirt 2..

 

Blei egentlig ganske satt ut, da jeg ikke har spilt Colin spillene siden tidlig playstation 2, og da var det temmelig annerledes, da var det mer "seriøs" "rally" og ikke fjortiss kjøring, som det føles som her..

 

Det var nok ikke bare sjåføren som døde..

Lenke til kommentar

Sitter vel igjen med mye av det samme inntrykket som de aller fleste. Alt for mye jål, tull, styr og støy i menyene, og bilen oppførte seg som en hovercraft i svingene. Testet det første Dirt-spillet hos en kompis for en uke siden, og ble helt hekta(samt litt flau over at jeg først fikk prøvd det to år etter launch). Dermed så jeg på launchen av Dirt 2 som en glimrende anledning til å hekte meg på rallyvogna, men hvis demoen sier noe(mye) om hva vi kan forvente i fullversjonen, tror jeg heller jeg plukker opp originalspillet.

Lenke til kommentar

Joda. Jeg har merket meg at de har fått mye pes for det med bremsene, og jeg innrømmer glatt at det er heller komisk med en bremselengde på 5 meter når man kommer susende i 100, men det plaget meg egentlig ikke så grusomt mye. Da er det i mine øyne mye verre å føle seg som Bambi på glattisen når man kommer inn i en sving i 60, det er jo ikke gøy whatsoever. Dirt er den typen spill jeg spiller utelukkende for underholdningsverdien(så godt som), så får heller Forza ta seg av realismen. :)

Lenke til kommentar

Er også usikker på dette spillet. Dirt var kanonbra, og jeg digger spesielt disse hill climbs løpene. Disse var også fantastiske i Rallisport Challenge spillene. Ser at det ikke er hill climbs i denne utgaven, men det blir likevel ikke avgjørende for om jeg skaffer meg spillet eller ikke. Venter kanskje til denne havner på tilbudshylla.

Lenke til kommentar

Eg har ein kompis som har ansvar for mellom anna spel og software, på den lokale Elkjøp. Han gav meg ein kopi av Dirt2 under bordet for testing igår - og eg har til no, desse inntrykka;

 

- Knallgod grafikk

- Utruleg slitsomme, og treige menyar

- Tøffe, men få(?) banar

 

Eg blir nok å kjøpe dette spelet. Men, får ikkje betalt det før releasedagen - då blir det sirkus på butikken. Eg er jamnt over snittet intressert i Rally, og er nok difor litt ekstra tilgivande i dette tilfellet.

 

Eg er mest intressert i Rally events, ala WRC. Kjappe svingar, med kartlesar på sida. Og her har eg mitt største problem med Dirt 2. Når ein i 'menyen' vel "Dirt Tour" så kan ein reise frå kontinent til kontinent for å køyre løp i forskjellige land. Så langt har eg, Utah, Croatia, Japan, Malaysia og London. Ein lett blanding mellom byar, statar og land. På dei forskjellige plassane finnes det eit gitt antall events av forskjellig sort. (Raid, Elimination, Domination, Rally, Rally-Cross, Trailblazer). For meg personleg er det berre Rally, og Trailblazer som er av interesse.

 

Forskjellige løpstypar:

- RAID, eit vanleg punkt til punkt løp med 8(?) bilar i løypa samstundes. Her køyrer ein svære bilar som til dømes Hummer H3 etc.

- Elimination, Rally Cross med ein vri. Midt i løpet byrjar ei klokke å telle nedover. Når denne når 0 blir bakerste bil eliminert. Slik fortsett det til 7 av 8 er eliminert.

- Domination, Rally Cross med ein anna vri. Bana er delt inn i 3- eller fleire deler. Den som køyrer del 1,2 eller 3 kjappast "dominerar" den delen av bana, og får poeng. Mest poeng på slutten vinn. Usj, keisamt...

- Rally, Petter Solberg style, einaste forskjellen er at eg faktisk vinn.

- Rally-Cross, Martin Schanke style.

- Trailblazer, dette minnar om "Sprint" ifrå gode gamle Rallisport Challenge, for dei som hugsar det. Eit langt løp der ein køyrer bilar som er tynt til sitt ytterste. Litt likt Rally - berre det går mykje kjappare - og ein har ikkje kartlesar. Også ein del lengre banar.

 

Problemet mitt var at dei to første timane, ca var det omlag 3-4 Trailblazer og Rally events totalt. Spelet er dominert av søppel rally inne på små banar, og det irriterar meg grenselaust.

Eit anna stort problem Dirt2 har er at Rally banane kan du utenat etter omlag 2 køyringar. Dette kan forklarast slik:

 

Eg meldte meg opp på eit Croatia Rally med 3 stk løp:

 

Croatia Rally bana ser slik ut:

|----SS1----| -> |----SS2----|

484480.jpeg

Flott illustrasjon - paint power.

 

Løp 1: SS1

Løp 2: SS2

Løp 3: SS1+SS2

 

Så, på Croatia Rallyet får eg køyre 2 korte strekker, og ei lang strekke i 3. løpet - som er strekke 1 og 2 i saman. Synest dette er alt for dårleg. Sånn har det vært på alle rally eg har tatt fram til no. Eg er komen til Level 22.

 

 

Spelet er alt i alt ganske morosamt - men lite realistisk. Det er eit arkade rallyspel. Men kjempestor minus at det er så lite skikkelig rally (for min del.)

 

 

 

Dette var mine tankar 2-3 timar inn i Dirt 2.

Lenke til kommentar

Har nå spillt dette litt og må si det er like fantastisk artig å kjøre som i DIRT. Problemet er alt du må gjøre for å komme i gang med kjøringen. Det tar for lang tid og er rotete. Men det er tilgitt når det er såpass artig å kjøre. Fikk også tre trophies etter de første to banene, har fått litt sansen for trophies, så får håpe det fortsetter å ramle inn :p

 

Edit: Har nå spillt det en del til, er i level 10, og nå er menyene mye bedre da jeg har blitt vandt til dem. Spillet, det er helt genialt, elsker det!

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...