Gå til innhold

[PC] Team Fortress 2


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Kunne du tenke deg å begynne med klanspilling i TF2, men vet ikke hvor du skal starte? Eller er du interessert i å ha noen å spille 6on6 med?

 

Vi er en gruppe kompetitive TF2-spillere fra tfortress.no, som for tiden spiller i ulike norske og internasjonale klaner. Vi har spilt 6on6 i TF2 i lang tid og har lang erfaring. Det norske klanmiljøet vokser stadig, men vi kunne gjerne tenkt oss at flere spillere skulle delta.

 

Vi ønsker å gi alle som er interessert i å starte med klanspilling, eller som kunne tenke seg å prøve dette en gang, en mulighet til å gjøre nettopp dette. Vi kan tilby hjelp til å komme i gang med klanspilling, og sjansen til komme i kontakt med det norske miljøet og å spille med mer erfarne spillere. Er du interessert i å spille en 6on6 miks, kan du joine steamgruppa vår eller ta kontakt med meg. Vi har ingen faste spilletider, ettersom vi spiller i ulike klaner, men siden vi er en del spillere er det mulig at vi kan spille hver dag det er ønske for det.

 

Det vi tilbyr er muligheten til å spille med mer erfarne TF2-spillere, som kan hjelpe deg med å komme i gang med klanspilling og å utvikle deg videre som spiller. Hvis dere etter å ha fått en smakebit av TF2s klanspill, og ønsker å spille mer seriøst og regelmessig, og med et fast lag, kan vi også hjelpe dere med å finne en aktiv klan, eller potensielt tilby en plass i en av våre klaner.

 

Vi tilbyr:

- En introduksjon til klanspilling innen TF2.

- Noen å spille 6on6 med.

- Hjelp og veiledning for å forbedre deg.

- Hjelp til å komme i kontakt med klaner, hvis du skulle være interessert i dette.

- Eventuelt også andre ting rundt klanspilling innen TF2.

 

Det eneste vi ønsker av deg er at du:

- Har en mikrofon og ha mumble installert, da mumble er kommunikasjonsprogrammet vi bruker.

- Er villig til å spille demo, medic, scout eller soldier, ettersom dette er de mest vanlige klassene. De andre klassene brukes også, men det er veldig kjekt å bli kjent med en eller flere av disse hovedklassene. Du trenger ikke å være spesielt god som disse klassene, og selv om du liker en annen klasse eller to kan du likevel ta kontakt. P.S: Det er spesielt stort behov for medics for tiden, så alle medics blir verdsatt ekstra høyt.

- Er interessert i å starte med 6on6 eller har lyst til å prøve dette en gang, samtidig som du er villig til å lytte og lære.

 

Det kan kanskje virke komplisert, eller du tror kanskje det ikke er noe for deg, men kompetitiv TF2 er for alle som spiller TF2. Det er ikke veldig tidskrevende, men det er veldig morsomt, og det norske miljøet er generelt veldig hyggelig og imøtekommende. Hvis du lurer på noe eller har lyst til å spille, så ikke vær redd for å ta kontakt. Vi svarer gjerne på spørsmål rundt dette prosjektet, og kan hjelpe alle, uavhengig av skillnivå.

 

Det finnes også flere guider som gir en innsikt i 6on6, og noen av disse er norske. Er du interessert i å lese mer om klanspilling, kan du lese mer her. Men ikke bli skremt, det er ikke så komplisert som det kan fremstå, og disse guidene er på ingen måte et must.

 

A Beginner's Guide to Competitive TF2

Competitive TF2, Part Three: the Scout

Competitive TF2, Part Two: the Soldier

Competitive TF2, Part One: Basics/Logistics

Klanspill : En guide til 6on6 TF2

Taktikkhjørna: Badlandsguiden

Scoutguiden

 

Håper vi kommer til å høre fra deg :)

Endret av Brass_Monkey
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Anbefaler alle som er "lei" av å spille public TF2 å kaste seg på dette.

Dette er en flott mulighet til å prøve seg på 6v6 TF2. Her får du hjelp fra erfarne folk i miljøet til å lære deg og bli bedre.

Jeg vil selv være med å hjelpe de som er interresert.

 

Det hele er veldig enkelt, 6 på hvert lag, medic limit 1, demoman limit 1 og en generell class limit på 2.

Det er mye mer lagspill og samarbeid/taktikk innvolvert enn på vanlige publicservere. Noe som gjøre det til en morsommere opplevelse. (Dette er selvsagt subjektivt, men de fleste som prøver 6v6 lengter ikke tilbake til public)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...