Gå til innhold

Ny underkategori - Heroes of Newerth


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er ikke sikker på om hvor dette skal postes, men pga stor pågang og veldig stor interesse av et spill som heter Heroes of Newerth, lurer jeg på om dere muligens kanskje kunne ha lagt til et nytt underkateogri under "Populære spill".

 

Vi har allerede en tråd hvor vi snakker om spillet, men med mange aktive brukere, blir det fort vanskelig å følge med. Derfor lurte jeg på dere kunne lagt til en ny underkategori for spillet Heroes of Newerth (http://heroesofnewerth.com).

 

Det blir litt vanskelig å snakke om spillet og holde diskusjonen flytende om et tema før noen "avbryter" og spør om en beta invitasjon. Det blir en god del mer oversiktelig å ha en egen kategori for dette, enn å snakke alt i èn tråd.

 

Jeg håper at dere vurderer forslaget om en ny underkategori :).

 

Tråden til HoN på Gamer.no:

http://www.innlegg.no/index.php?showtopic=5123

 

Med vennlig hilsen

EvilLeader

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slik som jeg ser det er det ikke noe behov for et eget underforum for Heroes of Newerth. Om dette skulle hatt et eget underforum basert på aktiviteten i en 33 sider lang tråd burde jo Gears of War hatt en egen kategori for lenge siden. For å nevne noen flere har vi jo Killzone 2, Halo (Halo Wars og Halo 3), Aion, Darkfall og Uncharted. Om man skal gi underkategorier til spill som har en viss aktivitet i en viss tråd blir det veldig mange underkategorier hvor 90% av dem vil være unødvendige.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Enig med det Lakus sier. Hvis det en gang blir laget 40 tråder på pc delen av forumet, blir det en underkategori, men ikke nå. 1 tråd er ikke nok.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...