Gå til innhold

Ericsson banker markedet for 2. kvartal


JZA

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

SE har vel fortsatt bare vært et stort taps prosjekt for Sony og Ericsson, dog det begynner å bedre seg.

 

Det koster store penger å skape et nytt merke, ny design, og i det hele tatt ta tilbake de markedsandelene Nokia skaffet seg for tre år siden. Da Nokia var overlegen på batteri, software og generelt sett det meste :p

Lenke til kommentar

Nå må vi huske at SE fortsatt er et ganske "nytt" mobilmerke. De har bare kommet ut med drøye 15 telefoner..

 

Det tar tid å etablere seg i et sånt marked med så hard konkuranse. SE slet veldig i starten men nå ser det ut som de går mot lysere tider, T610 selger som varmt vetebrød og S505i selger bra i Japan :)

 

Go SE !!

 

- Gulliksen

Lenke til kommentar

Vi må også huske at ikke Norden er mobiltelefonenes navle, og de forskjellige mobilprodusentene vinner lite penger i norden i forhold til europa/asia.

 

Jeg tror heller ikke at man skal ta gleden på forskudd, Se har dratt fordel av nokias mangesatsing og laget telefoner som tilbyr det meste av det nokia har i alle sin telefoner. Selv om T610 har blitt en kjempesuksess og T68i selger som aldri før er det ikke dermed sagt at de neste SE-telefonene selger på langt nær like godt. Mobiltelefon markedet er et av de mest usikre for produsentene, og noen ganger kan det virke tilfeldig hvilke telefoner som blir bra (les N3310 i forhold til N3410).

Lenke til kommentar

Ja, det er veldig usikkert, og derfor ekstra viktig å få bygget opp et merkenvn som Nokia har, hvor folk kjøper Nokia pga navnet.

 

Var i telebutikken sin filial i Bergen idag og en dame sa hun tenkte på T200 som alternativ fordi den minnet henne om Nokia! :o Som sagt, de fleste går etter merke og design, og det er der SE må satse. Ikke bare på spesifikasjoner osv....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...