Gå til innhold

The Beatles: Rock Band - Diskusjonstråd og vennetråd


Filmvenn

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tok en liten pause fra jobben og stakk ned på Lefdal, Alnabru, og handlet Limited Edition :) De hadde INGEN fremme, ikke engang spillet hadde de i hyllene. Han sa først at release fra 11.09, men etter å ha sjekket på PCen sin var det 09.09. Gikk på lageret og henta en til meg. Ekstra gitarer fikk de ikke inn før til tirsdag. Bestilte både George og John sin. Havnet litt ca 3200,- totalt. Fikk nettpris i butikk.

 

Her er gullet mitt:

post-63-1098821136_thumb.jpg

 

Til de av dere som har spilt det, hva synes dere så langt?

Lenke til kommentar

Jeg har tidligere holdt meg til medium, men tenkte å prøve hard/expert på Beatles. Sliter med expert, mens på hard ligger jeg på mellom 3 og 4 stjerner. Øving gjør mester. Vet at jeg kommer til å spille dette fryktlig mye, og da sitter expert i fingra til slutt.

 

Etter å ha spilt halvannen time så føler jeg at det mangler mange sanger. De går altfor fort gjennom periodene. Heldigvis kommer det nedlastbare pakker.

Lenke til kommentar

Jeg er ikke så veldig Beatles-fan, men det er lenge siden jeg har hatt det like morsomt som nå mens jeg spiller online. De fleste virker som ihugga Beatlesfans og synger med selv om de spiller andre instrumenter ;-)

 

Vanskelighetsgraden er vel ikke mye å skryte over. Jeg har Gullstjerna alt unntatt 3 sanger på gitar... men det er den lave terskelen for å mestre ekspert som gjør det så utrolig morsomt å spille med andre.

Lenke til kommentar

Hva er hemmeligheten med å mestre expert? Jeg sliter når det kommer mange noter samtidig og man skifter fra grønn til oransje. Here Comes the Sun var sannelig ikke lett på expert. Medium føler jeg blir altfor lett, mens expert er altfor vanskelig. Hard sliter jeg også litt med på noen sanger, men jevnt over får jeg fire stjerner.

Lenke til kommentar
I tilegg er jeg så evig takknemlig for at Harmonix er de som lager spillet. GH: Metallica og GH: Aerosmith er mildt sagt bare blåkopier av hovedspillene i Guitar Hero-serien, med klipp å lim.

 

Dette stemmer i alle fall ikke for Metallica. Grafikken er akkurat like "ny" som Beatles sin, hele bandet har har til og med vært i studio og spilt de forskjellige sangene med motion capture-knapper på seg. Menysystemet er helt revampa og ferskt, spillet har en egen historie (om enn en latterlig en) og vi får i tillegg masse ekstragodis som Metallifacts og videoer.

 

Nei, Guitar Hero: Metallica er i mine øyne det perfekte Guitar Hero, omtrent. Jeg har selv alltid vært en av de som liker Harmonix best, men Metallica scorer høyt på låtutvalget. (Er ikke Metallica-fan fra før, though)

 

Er helt åpen til Beatles: Rock Band, og er allerede veldig imponert over selve innsatsen Harmonix har lagt inn. Men jeg er enda ikke overbevist om at the Beatles og musikkspill er en god kombo.

 

Mangel på fremtredende og utfordrende partier på de spesifikke instrumentene og litt kjedelig miksede sanger gjør at jeg er forsiktig skeptisk til dette spillet. Guitar Hero: World Tour beviste at sanger som er morsomme å høre ikke nødvendigvis er like morsomme å spille.

 

Men avventer som nevnt en egen test før jeg eventuelt kjøper.

Lenke til kommentar
Hva er hemmeligheten med å mestre expert?

 

Lillefingeren! Hvis du venner deg til å ha faste fingre på hver knapp blir det mye enklere. Jeg bruker pekefinger på både grønn og rød, langfinget på gul, ringfinger på blå og lillefinger på oransje. Du kan naturligvis ikke spille alle "akorder" på denne måten, men alle finner sin måte å spille "akorder" på.

EDIT: Pass på at du har kalibrert lyd og bilde, slik at musikken og notene treffer "hit-baren" samtidig. "Alt-strumming", dvs. vippe strengeknappen begge veier, er veldig nyttig når du får mange raske "noter" etter hverandre.

 

 

Nei, Guitar Hero: Metallica er i mine øyne det perfekte Guitar Hero, omtrent.

 

Du har rett i at Metallica er det beste GH spillet, tett fulgt av Greatest Hits. Nå må jeg innrømme at jeg er ferdig med GH en gang for alle etter å ha fullført GH5. GH5 er, om mulig, det værste spillet i serien. Jeg skal gi Band Hero og DJ Hero en sjanse før jeg ignorerer fremtidige musikkspill fra Neversoft/Red Octane/Activision.

Endret av rover
Lenke til kommentar

Da var jeg også ferdig med story mode :) Sitter igjen med at jeg savnet mange sanger her. De første jeg kommer på er: Love Me Do, She Loves You, Please Please Me fra den tidlige perioden. Norwegian Wood, Penny Lane, In my Life, Across the Universe fra den siste perioden.

 

Jeg synes de kanskje burde ha hatt med f.eks. 10 sanger til hvert kapittel, men at man etter f.eks. 5 eller 6 sanger hadde "gjort nok" til å låse opp neste kapittel. Da kunne de som virkelig ville spille alle sangene få muligheten til det, uten at det gikk på bekostning av de som ikke liker alle sangene så godt.

Lenke til kommentar
Da var jeg også ferdig med story mode :) Sitter igjen med at jeg savnet mange sanger her. De første jeg kommer på er: Love Me Do, She Loves You, Please Please Me fra den tidlige perioden. Norwegian Wood, Penny Lane, In my Life, Across the Universe fra den siste perioden.

 

Jeg savna også flere av sangene du nevner. Er nesten sjokkert over at Hey Jude ikke var med, men vi får håpe at resten av go'sangene kommer som DLC. All You Need Is Love var forhåpentlig bare den første!

Lenke til kommentar

The Beatles: Rockband er ikke kombitabelt med noe annet rockband-spill, burde vel vært åpenbart for folk som har spilt spillet ferdig? :p

 

Koden bak på manualen er ikke noe kode for noen side, Harmonix bekrefta at det bare var serienummer for manualen eller noe slikt.

 

T-skjorta med The Beatles er ikke for Europa, på xbox.com-forumet er det hvertfall ingen fra europa som har fått det med, og ikke alle paprikanere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...