Gå til innhold

The Beatles: Rock Band - Diskusjonstråd og vennetråd


Filmvenn

Anbefalte innlegg

Jeg gleder meg så vanvittig mye til dette spillet. Jeg trodde det var en drøm når jeg hørte om spillet første gangen. Dette var for godt til å være sant. Heldigvis var det sant :D Jeg ser for meg at jeg låser meg inne når dette spillet kommer. Dette spillet er det jeg gleder meg mest til å hele høst.

 

Spent på hvor mange DLC-album de kommer til å slippe. De har jo valgt 3 nå, og faktisk gitt oss en dato på det første og måned på de to siste.

 

Kjedelig om den komplette pakken ikke kommer samtidig. Da må man kjøpe spillet alene først, for deretter å kjøpe spillet på nytt sammen med alle instrumentene. Blir dyrt å være Beatles-fan i høst. De slipper jo disse remastered-utgavene også 09.09.09.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En kompis på Gamestop sier at de ikke har hørt noe. Men de hører omtrent bare om sånt få uker i forveien, ved GH: WT var det 2 uker før. Det er limited edition, men ikke en limited limted edition(som Moden Warfare 2-pakka, den dyreste f. eks) den pakka så den burde komme til salg i Norge i første periode. Skal uansett sett sjekke lokale gamestop`en til uka uansett.

 

Fikk svar fra Gamezone. De var ikke klar over at Value Edition ikke var den ordentlig Beatles-pakka med instrumentene.

 

Vurderer nå nesten å kjøpe gitaren til John eller George nå. Og bare finne et random greit mikrofonstativ.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Hvis den store pakken ikke kommer hit, så må man bestille fra utlandet. Bestille fra play.com gir vel en dyr frakt siden esken er rimelig svær...

 

Vurderer den gitarpakken med John sin gitar, men om jeg da kjøper pakken senere vil jeg få to av den gitaren. Jeg har fra før tre gitarer, så det begynner å bli ganske mange instrumenter da hehe

Lenke til kommentar

Jeg var innom Gamestop på Byporten i dag. De visste ikke om de kom til å få inn Limited Edition, og hadde fått beskjed om at det vil bli sluppet veldig få utgaver av denne pakken. De ville kanskje ikke vite om de får den ikke før et par dager før lansering. Jeg forhåndsbestilte den uansett, så da er jeg sikret om de får den inn :) Mest sannsynlig gjør de nok ikke det. Lurer virkelig på hvor jeg skal få tak i denne pakken hen nå.

 

Noen som vet om de vil selge den i Sverige?

Lenke til kommentar

Snakka med en kilde aka en kompis som jobber på Gamestop selv i dag. Og han sa det var Limited Edition de kom til å selge i første omgang. Så stikker ned å forhåndsbestiller i dag. :D

 

EDIT: Ok, så kompisen min sin Gamestop hadde fått den inn i databasen, men ikke den lokale hadde fått det.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Å litt småting rundt The Beatles: Rockband

 

Tilfeldig browsing på folk jeg har spilt med på Rockband 2 gjorde at jeg kom over han her:

utennavnzxa.jpg

http://live.xbox.com/en-US/profile/profile...amerTag=godfree

 

Legg merke til at hans avatar går med en t-skjorte som har fått fra spillet! Yeah, The Beatles: RB har støtte for awards.

 

 

PS3 Trophys for The Beatles: Rockband

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Så ut som om det var flere vanskelige achievements der, i hvert fall for min del. Forstod jeg det slik at de kaller "Star Power" for Beatlesmania? Herlig navnvalg :) Ser ut som om jeg må prøve meg en del på Expert om jeg vil ha achievements.

 

Jeg har en skribent som jobber i Lefdal. Han kunne fortelle meg at Lefdal/Elkjøp har kjøpt opp rettighetene til å selge Limited Edition i Norge. De kom til å få inn mange, visstnok. 1599,- for pakken som inkluderer spillet, mic, trommesett og bassen til Paul. Lennon og George sine gitarer kan kjøpes seperat for 799,- pr stk. Slik jeg forstod det på ham så var det kun Lefdal/Elkjøp som vil selge Limited Edition i Norge. Herlig å få vite at den i hvert fall kommer hit, og at de kommer til å få inn en del :D Tror jeg avbestiller min bestilling hos Gamestop, og heller stikker til Lefdal.

Lenke til kommentar

Harmonix gikk vel ganske tidlig ut og sa at The Beatles Rock Band vil slippes 09.09.09 verden over, altså ingen forskjellsbehandling (me like). At flere kommer til å selge Limited Edition aner jeg ikke. For min del gjør det ingenting om flere selger den, bare det er nok til meg :)

 

Jeg trodde først at Limited Edition inneholdt spillet, mic, trommer, bass og både John og George sin gitar, men altså de to sistnevnte er ikke med? Føler jeg har fått litt motstridende informasjon av de jeg har spurt, samt min nettsnoking. Tror jeg ender opp med å ta turen ned til Lefdal Alnabru. Stor butikk som pleier å få inn "mye" ved slike anledninger.

Lenke til kommentar

Trodde først selv at de to gitarene følgte med, men når jeg leste på wikipedia for noen månder tilbake sto det bare bassen, trommer, mic-stand og mic var med i pakka, pluss noe DLC-greier eller noe sånt.

 

Blir tøft å både spille gitar og synge samtidig, synes at det passer bedre på The Beatles enn noen tidligere spill å gjøre det.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...