Gå til innhold

Endring av søkemotoren.


Gjest Bruker-127711

Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-127711
Feilmeldingen som oppsto var:

 

Ett eller alle av dine søkeord var under 3 bokstaver, eller så forsøker du å søke etter ord som ikke er tillatt. Som f.eks 'html', 'img' o.l. Gå tilbake, og skriv et lengre ord eller prøv med andre søkeord.

 

Fikk denne meldingen ista, da jeg prøvde og søke etter ett costum map til WC3 i SO1-tråden. Mine søkeord var "No food no money", og tydlighvis er det "No" som stopper. Det er ganske irriterende at det må være minst 3 bokstaver i søkeordene for å søke, samtidig som vi ikke kan bruke Æ,Ø eller Å i søkeordene heller.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror grunnen til at vi har Google-søk her er fordi forumets søkemotor ikke vil godta ord med mindre enn fire bokstaver. Om hukommelsen min tjener meg rett kunne man ikke søke på tre-bokstavs-ord på diskusjon.no heller, nettopp fordi selve søkemotoren hindrer det.

Lenke til kommentar

Sperren på X bokstaver ligger faktisk i MySQL. Full-Text-indeksen i MySQL krever at man setter mininmum antall tegn i ord som den skal indeksere, og da er det ikke mulig å søke på kortere ord enn dette. Det er altså mulig å skru ned grensen til ett eller to tegn, men det påvirker i tilfelle alvorlig på ytelsen når det begynner å bli mye tekst i databasen.

 

Setter en knapp på Google-søket jeg inntil IPB eller MySQL får laget en skikkelig fulltekst-indeks :-)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...