Gå til innhold

Joggesko for asfalt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Se om det ikke finnes en butikk som heter løplabbet der du bor, før de la ned i Drammen hadde de en maskin som kunne finne riktig jogesko.

 

Kjøpte selv Adidas Salvation idag har ikke prøvde dem, men de var visst nok i toppklasse. Joggesko er jo veldig subjektivt etter hvordan foten ser ut.

Lenke til kommentar

Bruker et par Mizuno Wave Creation 9, de er kjempe gode, godt med støtte rund hælen, noe jeg liker.

De har litt spesiell demping, og når vanlige sko er slitt ut i dempingen er disse på topp, i følge hun som solgte de (hun hadde et par selv). Så dempingen er hard i begynnelsen

Lenke til kommentar

Bra tips og mange gode anbefalinger her! Tusen takk! Har også hørt at Oslo Sportslager har godt utvalg, så jeg skal ta en tur innom både Oslo Sportslager og Løplabbet en dag. Tror de kan hjelpe meg med å finne en sko som passer. Har lest litt om overpronasjon og normal pronasjon, men det er ikke helt enkelt å forstå...

 

Skulle egentlig tatt turen til sportsbutikken for lenge siden, men har elegant løst problemet ved å droppe joggeturene de siste ukene :-)

Lenke til kommentar

Det med pronasjon kan du få forklart på en sportsbutikk egentlig ganske enkelt, men det er så mange fag ord som kan gjøre det vanskelig.

 

Det beste er og gå på en sportsbutikk, ta gjerne med de gamle skoene, si hva du liker/ikker liker og hvor du får vondt hvis du får det.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Jeg løper med Assics Gel Kayano 14, Assics Gel Nimbus 10 og Adidas Adistar Control. Er veldig fornøyd med alle skoene, men kan si at Gel Nimbus og Adistar Control har den beste løpefølelsen. Hvis du løper mye burde du rullere på 2 par sko, da blir det ikke belastningen på de samme områdene hele tiden.

 

Du burde som sagt tidligere dra innom löpelabbet, der har de god ekspertise og du får testet hvordan pronasjon du har og få anbefaling for hvordan sko du burde bruke.

Lenke til kommentar

Løpesko bør du helt klart velge utifra hvordan sko som kler foten din best. Har selv kjøpt sko som var "best," men som ga meg plager med vonde legger, bare fordi de ikke passet foten min. Forrige gang jeg kjøpte sko fikk jeg derimot veiledning av en skospesialist, som bare ved å se på meg gå barfot i 30 sekunder med en gang kunne plukke ut hvordan sko som passet meg best.

Har ikke hatt noen plager etter det, selv om den skoen jeg har nå er en "dårligere" modell enn den jeg hadde før.

 

Bruker forøvrig Asics Landreth hvis det skulle ha betydning :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...