Gå til innhold

Hvilken mobil har du?


Anbefalte innlegg

cdon har fått på lager samsung ultra touch, og den er på vei til meg nå. gleder meg. En kollega fra elkjøp skryter ihvertfall veldig av skjermen på omnia. Håper touchscreenen er samme på denne. Omniaskjermen er visst like responsiv og imponerende som iphone sin..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Har en LG Arena.

 

 

LG-Arena-KM900.jpg

 

 

Ville ha en telefon med berøringsfølsom skjerm, bra kamera, god oppløsning og liten størrelse. Da var det ingen vei utenom denne. Er superfornøyd. Har hatt iPhone og iPhone 3G (samt det meste andre på markedet), men synes denne har den beste totalpakken til nå (forutsatt at man ikke vil ha/trenger en smarttelefon). Symbian styrer jeg unna som pesten. Maken til tregt og tungvindt OS. Hadde N97 i en dag før jeg leverte den tilbake. Hehe.

Endret av Onkel Jon
Lenke til kommentar
Ingen slår mobilen min!!

nok1208rednd_nm.jpg

 

hehe.. har den midlertidig til samsung ultra b kommer..

 

1d840804-9ee9-4a4c-9d6a-c3f56f441806.jpg

 

Mens jeg venter, lurer jeg jo på om jeg skal ha denne i stedet da...

b700bc2f-aa08-4a02-b0fe-d6074eed1759.jpg

 

 

Jeg har selv S8300 nå, eller Ultra Touch... Helt ærlig til deg, Go 4 It !

Utrolig deilig å bruke, selvfølgelig så er det litt å sette seg inn i i begynnelsen, litt uvant egentlig men dette er en telefon jeg kommer til å... iallefall ett par uker til !! før jeg prøver en annen ;-)

Lenke til kommentar

Jeg har en SE Xperia X1 og må si at jeg er meget fornøyd med den. Ikke fordi den er av de mest responsive, har det beste kameraet eller beste batteritiden (selvom jeg har tweaket den veldig) - men rett og slett pga tastaturet (og litt designet, den tross alt rimelig digg).

 

Siden jeg skriver en del mail og sms har jeg siden P1i vært avhengig av heltastatur av en eller annen sort. Utrolig digg å skrive på =)

 

Batteritiden er igrunn veldig god. Telefonen min holder i 2-3 dager med mail (automatisk henting stadig vekk), wifi og MANGE telefoner (support o.l.).

 

God skjerm, masse tøff programvare og OK (ikke bra NOK, men helt ok) responsivitet.

 

(Legg merke til at dette er med nyeste firmware)...

 

 

Jeg vil også legge til at denne telefonen er utrolig najs med WM6.5

Lenke til kommentar

Har selv Xperia X1. Har hatt utrolig mange telefone i løpet av disse årene, men X1 er den beste! Utrolige mye spennende å hente fra nettet, elsker at man har friheten til å velge og vrake gjennom masse "paneler" og "os", bruker nå TF3D og SPB med traveler. Bare i år har jeg hatt KU990, KF750 og X1. X1 har lengst batterilevetid, beste operativsystemet og et herlig QWERTY tastatur.

 

Har selv ikke testet WM 6.5 enda, da jeg er utrolig fornøyd med 6.1, men så virker det også som det er litt jobb for å få til 6.5. Om det hadde kommet i cab fil så hadde jeg nok gått over :p

Lenke til kommentar

Har en HTC Touch Diamond nå. Veldig fornøyd med den, og har blitt avhengig av Windows Mobile, nettopp på grunn av genial kalender, genial kontaktliste, og den synkroniserer lett opp mot Microsoft Exchange. Vurderer ny telefon nå, og er ikke sikker på hva jeg skal velge lengre. Har sett en del på Nokia E71 og E72, nettopp fordi disse har fult qwerty-tastatur. Er det noe jeg savner på Diamonden, så er det et fult qwerty-tastatur.

 

Har også sett litt på HTC Touch Pro II, men den ser ut som om den har kommet ut av bakenden på designeren..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...