Gå til innhold

Tillate at alle poster skal medregnes i antall poster


Telling av innlegg  

  1. 1. Hvordan er det ønskelig at antall innlegg beregnes?

    • Fjern visning av antall innlegg
      4
    • Åpne for telling i alle kategorier, inkludert Småprat og Lekeplassen
      3
    • Behold tellingen og visningen som den er
      22


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ta en grundig titt på Småprat kategorien, som er den eneste kategorien hvor en ikke får postcont, og si meg hvilke tråder som fortjener postcount. Og med å fortjene postcount mener jeg tråder som faktisk kan bære en ordentlig diskusjon og som ikke kun inneholder en linje om innlegget over og en linje om hva brukeren selv mener (àla telletråder og leketråder).

 

Forumtreff tråden kunne vært i Helt andre ting kategorien. Signaturtråden kunne vært i Helt andre ting. Transformers tråden kunne vært i helt andre ting. Ellers er det ikke mange tråder som er verdt å nevne som kunne hatt postcount. De fleste i Småprat er rett og slett bare leker.

 

Kanskje vurdere et navnebytte på Off Topic kategoriene eller litt klarere definisjoner på hvilke tråder som burde ligge hvor. Er e del tråder som ligger i Helt andre ting kategorien som kunne hat vært i Småprat klategorien, og vica versa, men å gi "fri flyt" av postcount til dem alle blir litt feil etter min mening. Meningsløst prat som i Siste Ordet burde da ikke slå ut på postcount, uansett hvor mange semi-lange diskusjoner om tid og rom som oppstår der.

Lenke til kommentar

Støtter Lakus her. Selv om det ikke alltid gjør det, synes jeg det er fint å tro at postcounten til en bruker reflekterer svar der brukeren har gitt av seg selv, enten det er kritikk, brukersupport, en konstruktiv mening eller lignende. "Samletråder" oser ikke akkurat av intellektuelle innlegg (nå sier jeg ingenting om brukerne), og derfor synes jeg det er flott at disse ikke regnes i postcount. Ellers ville de av oss som er ute etter å sanke postcount kunne gjort dette uten å gi så veldig mye tilbake til fellesskapet.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke hvorfor telletråder og leker med noen få ord i hvert innlegg skal telle på postcounten. Jeg synes man får et bra nok inntrykk av hvilke brukere som er aktive selv uten postcount i det hele tatt. Men hvis man absolutt skal ha postcount, må det for all del ikke inkluderes i Småprat.

Lenke til kommentar

Det er enten det eller at man fjerner antall innlegg på forumet og kun viser de i profilen.

 

Ser at folk etterlyser etter steder man kan "fortjene" postcount, men likeså kan man finne eksempler på det motsatte. Så argumentet faller i så måte. Hvis moderatorene føler at det er mye spam i samletrådene syns de jeg de bør sporenstraks slette postene eller komme med formaninger om at slikt aktivitet ikke tillates her på forumet.

 

Samt så efterlyser jeg presisering på hva som faller under "Småprat" og "Helt andre ting".

Endret av Blåbær
Lenke til kommentar

"Småprat" er kategorien for sosiale tråder og leketråder. Her småsnakker man, og har det gøy sammen. I "Helt andre ting" kan tråder som gir et visst grunnlag for diskusjon postes. Det kan være alt fra mat til fotball, altså tråder som fint kunne passet under en egen kategori på et større forum.

Lenke til kommentar

Du er klar over hvor feil den logikken blir? Bare fordi det er enkelte tråder og poster som er i muligens feil kategorier betyr ikke at alt plutselig skal være fritt. "Mange kjører jo i fylla uansett". Bare fordi noen få prosent av innleggene i forumet er "useriøse" betyr jo ikke det at man skal åpne for all useriøs prat til å bli "godkjent".

 

Jeg lurer litt på om du egentlig vil ha bort postcount eller om du vil ha mer postcount?

Lenke til kommentar

Som drugiS sier, så er Småprat-kategorien der nettopp for det. Chatting og leking foregår der, uten postcount for å isolere det litt fra resten av forumet i den grad av at ting er litt mindre seriøse. Innlegg i leketråder og SO burde ikke telle på postcounten fordi de er somregel veldig korte og bidrar ikke til annet enn ett nytt innlegg for å få en lek videre eller å holde en diskusjon igang. Når det ikke er postcount er det som sagt en litt mer avslappet atmosfære. Med postcount hadde også veldig mange reagert på det minste regelbrudd innenfor kategorien og gitt moderatorteamet mye mer arbeid. Det er ingen særlig grunn til at innlegg i feks. Sammensatte ord-leken eller Rett eller gale leiken sine innlegg skal telle mot den totale postcounten til hvert enkelt medlem.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...