Gå til innhold

Windows 7 kan koste deg dyrt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Windows XP kan ikke leve for alltid, men det lever nesten skremmende godt enda. Selv er jeg faktisk redd for hva prisen vil bli på Windows 7, for om den også ender opp på flerfoldige tusen kan jeg like greit legge på noen tusen til og kjøpe meg en Mac, eller en ny maskin med Linux.

Lenke til kommentar

Det er foreløpig ingen katastrofe om mange skoler ikke har oppgradert til Vista. Det kommer aldri til å skje heller. De fleste har vel skolepcene har vel 1 GB ram som er altfor lite til Vista. Når skolene først skal oppgradere så går de nok for Windows 7 på grunn av Vista sitt frynsete rykte.

Lenke til kommentar

Forhåpentligvis ender det med at Windows innser at de ikke kan slippe splitter nye OS til tide og utide og ta full pris på alt sammen. Se på OSX for eksempel. Det koster mindre for alt-i-ett, ingen dumme "home basic" eller "almost pro" pakker og det er enkelt å oppdatere maskinen til neste "nivå". XP, Vista og W7 krever vel alle en total reinstallasjon om jeg ikke tar feil?

 

Uansett er jeg ikke i tvil om at Microsoft snart vil finne seg i en situasjon hvor de er nødt til å seriøst vurdere å skifte strategi.

Lenke til kommentar
Gjest anonym

Min mening er at hvis Windows 7 dyrere enn Windows Vista er, kan Microsoft bare glemme å tro at salget blir høyere enn det med Windows Vista. Hvis de skal ha en sjans og lykkes mot de andre konkurrentene, må de i alle fall ha konkurransedyktige priser. Og ikke minst må Windows 7 være veldig mye bedre og mer brukervennlig enn Windows XP og Windows Vista om folk skal gidde å oppgradere noen gang.

Lenke til kommentar
Gjest aussie

Husk dette er et utsagn fra Dell. Et firma som taper markedandeler. De vil nok prøve å holde prisen så høyt som mulig, slik at de kan ta inn en større fortjeneste her. Problemet er nok for de at deres allerede overprisa produkter vil bli enda dyrere

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...