Gå til innhold

Funcom tjener penger igjen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flott å høre :D

 

Dette fortjener funcom virkelig etter full skjerpings i selskapet etter Gaute Godager forlot. Har ingenting i mot Godager, men han lovet alt for mye. Craig Morrison redder nok et spill, full ære til han. Det man ser nå, det er at dem bruker mer tid på patchene, og ikke bare kaster ut fordi at spillet skal bli større og "bedre".

 

Ser for meg Funcom av et av de store selskapene om noen år. Synes synd at det står så mye dritt om Age of conan på så alt for mange forum. Vi bør støtte Funcom, kanskje det ikke var det beste mmorpg spillet. Det man ser i dag, da kan vi måle det som toppen av MMORPG!

 

STÅ PÅ FUNCOM :D

Lenke til kommentar

Hyggelig å høre, håper det vil fortsette. Om de klarer å få nye spillere fremover samt fortsette og forbedre så vil nok AoC holdes i live og være god butikk i mange år fremover. Bra med alternativer til WoW/High Fantasy MMORPG'ene, og jeg er glad at de ikke bukket under.

Lenke til kommentar
Må nå rett og slett håpe at de har tatt nok lærdom til at de ikke lar Secret World ha samme release som AO og AOC. Jeg stoler ikke lenger nok på Funcom, og vil holde meg unna helt til spillere har sagt sitt.

 

Det vil ikke skje på grunn av stabilitetsproblemer hvertfall. The Secret World bruker Dreamengine 2 (som også er brukt i AoC) Denne grafikkmotoren begynner å bli veldig bra og finpusset og ikke minst stabil. :-) Kan hende mange vil synes at konseptet er rart. Men jeg aner ikke ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...