Gå til innhold

Alle brukere med lik avatar den 17 mai?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Flere brukere og jeg inkludert har ønsket at brukerne på forumet den 17. mai har en eller annen form for 17 mai avatar. Det er blitt laget en tråd med avstemning over de beste 17 mai avatarene. Ettersom vi snakker om Norges Nasjonaldag kunne ikke noen admins gjort det slik at vinneravataren av konkurransen, ble satt i alle brukernes avatarer med varsel fra deres side på forhånd? Dette kunne blitt en morsom tradisjon!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har støttet forslaget om en felles 17. mai-avatar, men jeg synes dette her blir å ta litt vel mye i. Folk skal få velge hva slags avatar de vil ha, så får det bli deres sak om de vil bli med på denne "aksjonen" (som jeg selv velger å være med på) eller ei. Å bli påtvunget en avatar er litt drøyt, det finnes vel folk som ikke kan fordra nasjonaldagen, heller.

 

EDIT: Men som sagt kan det jo være koselig med en annen form for bemerkning.

Endret av Mokko
Lenke til kommentar

Ein ganske god ide, må eg seie.

 

Eg veit ikkje kor enkelt det er for admin/mod å bytte avatar på mange brukare, men eg vil anta at det er lettare enn at alle brukarane som vil skal det. Derfor syns eg at det ikkje var så dumt at alle skal bruke ein bestemt 17. mai avatar, det er jo trass alt berre ein dag.

Lenke til kommentar

Diskusjon.no hadde som aprilsspøk at de endret alle avatarene til brukerne, så det er vel ikke for vanskelig å få til?

Skulle gjerne hatt en tilbakemelding fra noen mods, admins eller ledelsen angående dette. Denne ene dagen er jo Norges nasjonaldag, og en tradisjon med 17. mai flagg avatarer er iallefall jeg for! :)

Lenke til kommentar

Hvorfor, egentlig? Jeg kommer ikke til å være på dette forumet den 17. så sånn sett spiller det ingen rolle for meg, jeg bare ser ikke poenget med å ha en avatar når det ved visse tider alikevel bare skal overstyres.

 

Dessuten syns jeg det er irriterende med like avatrarer fordi jeg bruker de som en kjapp gjenkjenning av hvem bruker som har postet innlegget jeg leser, og derfor syns jeg like avatarer er noe forkastelig tullball ^_^

Lenke til kommentar
Jeg syns 17. mai-avatarkonkurransen er et bra tiltak, men det må bli opptil en hver bruker om de ønsker å bruke vinneravatar eller ikke. Det er vanskelig å godta en automatisk, ufrivilig endring, for samtlige brukere på forumet.

 

Nåja, Blizzard trumfer det gjennom titt og ofte på deres forum, uten at det blir de store opprørene.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...