Gå til innhold

Flashing av xbox


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg og trenger å oppgradere min 1.4 til 1.51 (nyeste), men jeg klarer faen meg ikke å åpne xboxen uten å brekke noe plastikk tror jeg. Og hvordan får man av det garantibeviset uten at det syns at det er tatt av? Han som flasha 1.4 for meg klarte det =)

Lenke til kommentar

Mener det skal gå hvis man er veldig forsiktig, bare lirke det opp slik at du akkurat får huka tak i kabelen. Men når det er sagt så tror jeg ikke det har noe å si. Dessuten hvis du blir kicket fra live så kommer du ikke online med den boksen igjen, men mindre du henter en adresse fra en annen box da...

 

Link til Unban

 

Xbox-Scene har mange gode tips når det gjelder åpning og hacking av xboxer.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Flashing av xbox er bannlyst hos microsoft. Uansett om du kan bevise at du kun sikkerhetskopierer spill eller ikke.

 

Det er en del spill som faktisk gjør det enkelt for microsoft å se om du har flasha saken eller ikke. Om du søker litt på nettet om det så finner du en link hvor du kan sjekke om spillet er "safe" eller ikke.

 

Saints Row 2 var ikke safe før lenge etter det kom ut eller så er det ikke safe enda. Så jeg mista en xbox pga sikkerhetskopi.

Lenke til kommentar

Om det er lov eller ikke, blir det uansett for dumt om man ikke kan brenne ut én kopi av et spill man har kjøpt. That being said, så tipper jeg 98% av alle som flasher også piratkopierer. Likevel finnes det hederlige unntak. Kjenner blant annet en småbarnsfar, som fikk alt av spill/filmer og lignende terrorisert av ungene. Løsningen ble å kopiere spillene sine og spille med kopiene, samtidig som samlingen lå godt bevart på et trygt sted.

Lenke til kommentar

Men spørsmålet er da om man skal lage regler som tillater de resterende 98% å utnytte forumet til lovstridige formål, eller om man skal ofre de to prosentene som da uheldigvis er ærlige brukere. Samme som at det er flere nynorske artikler hos Gamer.no. Det er rundt 20% som misliker de nynorske artiklene ifølge en undersøkelse her på forumet, men man kaster ikke bort noe 80% liker for å blidgjøre de 20 prosentene.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...