Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei jeg synes ikke at postcounten burde stå her

 

<--------------

 

Det fører bare til mer spam.

Folk med høy postcount får mer respekt enn de med lav postcount.

Istedet for å flashe den rundt for alle sammen kan den stå i profilen til folk.

 

Kunne dette være en ide?

Endret av Shicca
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg liker at jeg kan se hvor mye andre poster uten om å måtte gå inn på profilen til personer...jeg ser da kjapt om jeg ikke kjenner igjen nicket om det er en person som er aktiv på forumet eller ikke.

 

Og respekt for antall postcount er det vel strengt tatt ingen som får? Om en person poster mye dritt for å få opp postcounten så legger mods og vi brukere merke til dette og personen graver vel sin egen grav so to speak...

Lenke til kommentar

Jeg håper virkelig ikke folk får respekt og blir anerkjent på forumet fordi de har høy postcount. Spamming er meningsløst uansett.

 

Jeg er til en viss grad enig i at postcounten burde fjernes fra der den står nå. Kanskje den kunne blir fjernet fullstendig. Man vil uansett legge merke til hvem som er aktive på forumet. Likevel har jeg ikke hatt noen spesielt dårlige erfaringer med at postcounten står der, så sånn sett gjør det meg ingenting.

Lenke til kommentar

Jeg synes ikke postcount er synonymt med respekt eller e-penis. Jeg føler meg ikke noe bedre av å se på postcounten min selv om den er blant de høyeste på forumet. "Nei nå føler jeg meg stolt". Wtf? Postcount trenger jo heller ikke å ha noe å si om kvaliteten på innleggene dine. For å bruke et gammelt eksempel: Simen1 på diskusjon.no. Jeg har aldri sett en forumbruker med så mange vettuge svar. Jeg tror ikke han er menneskelig.

 

Derfor har jeg ingen problemer med verken å vise postcount eller ikke vise postcount. Men som sagt over meg så trenger som regel et forum noe som skaper fremgang annet enn kun skrivingen, og postcount er fantastisk til det. Som sagt så legger brukerne merke til om en person bare spammer, og dermed er jo det straff nok i seg selv. Om du ikke kun bryr deg om postcounten da.

Lenke til kommentar

Tja, jeg pleier å lese postene for å finne ut hvem som er verdt å høre på jeg, da. :rolleyes: Postcounten må gjerne stå der, det sier litt om hvem som er aktive på forumet, om enn ikke så mye om kvaliteten på postene til de som eier den. At spammere vil bli utstøtt tror jeg ikke vil skje, i alle fall ikke med Kardemommepolitiet her. *hosthark* :]

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Antall poster skal ikke vurderingskriterier for om et innlegg eller post skal leses. Er posten god, leser man den. Man dropper ikke å lese den om en bruker kun har 10 poster? Uansett, jeg forstår og ser at enkelte "spammer" for å nå et høyest mulig post count tall, men jeg tenker at ettersom forumet er henholdsvis lite (foreløpig), vet jo de fleste hvem som skriver godt, er gode brukere, og hvem som kun spammer.

 

Vi kan godt ha post count, men da ønsker jeg samtidig at moderatorer kan gå litt strengere inn på de som "spammer".

 

Ettersom det ikke står dato og år man registrerte seg på forumet i (<----------) der, kan antall poster være med på vise om det er en erfaren bruker på forumet (mye kunnskap fra før), eller om det er en relativt ny bruker.

 

Både positive og negative sider, og vanskelig å bestemme seg. :)

Lenke til kommentar

Tja, det betyr jo ingen ting for de fleste, dog jeg tror det er noen som syns det er staselig å ha en stor e-penis og også bryr seg mer om postene til folk som har stor postcount heller enn postene til folk som har lav postcount.

Videre så er det jo en tendens til å være stor (personlig har jeg inntrykket av større) aktivitet på tråder som ikke omhandler spill, og da blir jo postcounten litt misvisende, på en måte. Dette er jo tross alt et forum om spill. Men det betyr jo som nevnt veldig lite.

 

Sett heller opp en counter for antall redigerte innlegg, så får man se hvem det er som syns det er vel så viktig med kvalitet som kvantitet. :p

Lenke til kommentar

Jeg begynner å ønske at postcounten min kan fjernes. Nesten flaut å ha så mange poster. Begynner å lure på hva det egentlig er jeg skriver for noe. Men foreløpig har jeg ikke fått noen negative tilbakemeldinger på dem, så jeg regner med at det er greit. Men jeg lurer på om det er mulig å få postcounten til å bare si "Masse" ?

Lenke til kommentar

Ranker hadde faktisk vært mer moro enn dagens counter.

 

Ingen - 0

Noen få - 1-30

Noen - 31 - 100

En del - 101-200

Mange - 201 - 400

Ganske mange - 401 - 700

Veldig mange - 701 - 999

Alt for mange - 1000+

 

(ca modell eter Steamforumet, hvor antall poster gir deg stjerner.)

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Det gir jo heller ingen pekepinn på kvaliteten til innleggene.

 

En person kan ha 100 sinnsykt gode og forklarende poster, men kun ha skrevet en annenhver dag. Telleren hans vil da vise 0,5. Om man har samme teller som i dag vil det iallefall stå 100 der, og han vil automatisk få flere lesere. Trist men sant så er det sånn det er.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...