Gå til innhold

Tips til sosiale 360-spill


Anbefalte innlegg

Jeg er vel en ganske typisk guttegamer og har vært det de siste 15-20 årene. Det har stort sett gått i FPS, RPG, RTS og andre trebokstavs-spillgenerer. Nå i den siste tiden har jeg etter hvert sett litt interesse for spill blant dama og enkelte venner. Det har så langt gått i Guitar Hero World Tour, Singstar/Lips (ikke min greie), Forza, Motorstorm, Facebreaker (ikke min greie), og Tekken (ikke min greie) og kanskje et par andre spill.

 

I forrige uke hadde dama vært hos noen venner og spilt Little Big Planet, noe som falt veldig i smak. Nå har det seg slik at dette venneparet har PS3 mens vi kun har Xbox 360 og pc til spilling. LBP finnes jo ikke til 360, men jeg lurte på hvilke andre spill folk spiller (på 360) i sosiale lag sammen med venner som ikke synes coop på feks Gears of War, Resident Evil osv er fett. Gjerne spill der mer enn to stykker kan delta.

 

Jeg kan seff kjøpe PS3 også, men det blir så alt for lite tid til spilling til at jeg gidder å bruke 3k på det (enn så lenge). 2 spillpcer og en xbox holder egentlig på hardwarefronten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han spurte om sosiale spill, spilla måtte ikke ha coop. Braid er et godt eksempel på tenkespill som hver og en kan finne underholdende, et spill som kan være underholdende å bare se andre spille, og hvor andre kan komme med forslag til hva man kan gjøre.

Endret av Gormers
Lenke til kommentar

Takk for tipsene så langt.

 

Spillene trenger på ingen måte ligne på LBP, men de må være noe en gjeng +/- 30-åringer (2 til 7-8 gutter og jenter) kan ha det gøy med uten at det krever for mye ferdighet og dedikasjon. Tråden ble startet for å høre hva andre i tilsvarende situasjon spiller. Noen av dere som svarte som av og til er i samme situasjon?

 

Legospillene Scene It og Nuts and Bolts kan kanskjer være noe, Viva Pinata også. Skal se litt nærmere på dem.

 

Braid er et veldig bra spill, men derssverre kun for en. Nå skal jeg ikke snakke stygt om vennegjengen, men jeg tror nesten det hadde vært greit om det var lettere enn Braid. Det må ikke være coop, men det hadde vært bedre om i det minste to kan spille om gangen. Guitar Hero er veldig morsomt, spesielt når noen virkelig tabber seg ut.

Lenke til kommentar
Han spurte om sosiale spill, spilla måtte ikke ha coop. Braid er et godt eksempel på tenkespill som hver og en kan finne underholdende, et spill som kan være underholdende å bare se andre spille, og hvor andre kan komme med forslag til hva man kan gjøre.
men jeg lurte på hvilke andre spill folk spiller (på 360) i sosiale lag sammen med venner som ikke synes coop på feks Gears of War, Resident Evil osv er fett. Gjerne spill der mer enn to stykker kan delta.
Sikkert bare jeg som missforstod.
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Jeg vil definitivt anbefale Rock Band 2, som jeg mener er et langt bedre spill for sosiale sammenkomster enn GH: World Tour. Mye grunnet mulighet til å redde bandmates som failer ut, og en "no fail"-option når folk begynner å overvurdere sine egenskaper.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-uVTr2vDm

Fuzion Frenzy-serien er jo akkurat som marioparty, morro når man er en del folk.

Ellers kan jeg anbefale monopoly-spillet, som jeg faktisk har.

Lenke til kommentar

Halo 3 er det ultimate co-spillet :ph34r:.

 

For det første er Halo 3 lett å lære;Skyte og slå. Enkelt. I tillegg er dette totalt overlegent på Live når flere spiller lokalt. Så hvis du blir lei av å banke kameratene dine lokalt, kan du gå Live og banke de der eller spille sammen på lag. Tilsammen kan fire stykker spille samtidig på Live :).

 

Left 4 Dead er også ganske gøy co-op; der kan du og en kamerat spille sammen, med opptil to andre over Live(altså fire tilsammen, to som spiller lokalt sammen og to andre over Live).

 

Personlig vil jeg anbefale Halo 3, og det er vel stor sannsynlig at du allerede har det i spillsamlingen. Hvis ikke, kjøp det!

 

EDIT: Halo 3 er ikke mye hardcore, så det kan hende vennene dine liker det?

Endret av nypis
Lenke til kommentar

Selv om jeg faktisk ikke er den største Halo-fanen har jeg det selvfølgelig i samlingen. Dessverre så applerer ikke slike spill så veldig til damene i gjengen. Jeg har selvfølgelig spilt det coop og det var kult, men jeg tror de fleste (les i alle fall dama) foretrekker ting hvor man ikke må sikte/reagere såpass raskt som i Halo.

 

Halo 3, Nuts & Bolts, Worms.

 

Jeg lastet ned demoen av Worms via Live så jeg skal i alle fall prøve den. Nuts and Bolts er også noe jeg skal se etter. Det så ok ut.

 

Noen som har spilt Scene It? Flere av oss er jo glad i spørrespill så dette kan kanskje være noe så fremt det ikke stinker svette leggskinn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...