Gå til innhold

Dragon Age


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal spille igjennom spillet nå med alle DLCene... men det står på mange at disse er såkalte "stand alone" og at du kan finne gode gjenstander her som kan brukes i det originale spillet... Vil det si at det kan være bra å spille igjennom disse først eller er det like greit å runde spillet før jeg tar på disse DLCene?

Lenke til kommentar

Ta dem underveis, når du føler for det? De er jo i utgangspunktet ekstra sidequests, og de fleste passer godt inn ellers i spillet.

 

Ellers vet jeg ikke helt hva Simalarion vil fram til. Han gikk fra å forsvare bruken av exploits til å fortelle om sine egne, kreative definisjoner på hva som er bugs og hva som er glitches. Dette tolker jeg som en oppvarming til resonnementet om at den exploitingen han bedriver er ok, fordi han nå har definert den svake AI-en når det gjelder CC-spells i lukkede interiørområder som en bug - og ikke en "direkte feil/glitch, grafikk feil" [sic]. Fordi "bugs" er det greit å utnytte, men ikke "direkte feil/glitch, grafikk feil"-er.

Lenke til kommentar
Direkte feil/glitch og grafikk feil har da vel egentlig ingen verdens ting med hverandre å gjøre? Exploits har null med grafikken å gjøre.

 

Så om man kan utnytte grafikk feil for å vinne så er det ikke exploit, feks at man blir usynelig om man klemmer seg inn i et hjørnet etc? (flere online spill som har grafikk feil som utnyttes), har mange eksempler på slike glitcher som er blitt utnyttet i feks online spill. De fleste Jukse patcher sil feks CSS går også på grafikk "feil" som feks gjør at man kan se mellom vegger, se skygger der man ikke skal se dem osv osv....

 

Nå har jeg forøvrig forklat så mye utover det du quoter ut at du Veldig godt forstår mitt synspunkt også i forhold til forslaget jeg gav(fohåpentligvis). At du kverlurerer videre ved å qoute ut setnigner blir bare meningsløst,.

 

Ellers vet jeg ikke helt hva Simalarion vil fram til. Han gikk fra å forsvare bruken av exploits til å fortelle om sine egne

 

ehh ok har aldrig brukt exploits, jukset i hele mitt gamer liv (forsvare bruken? kalte jeg det exploits?- Det blir Nei og NEI). Men i rpg så har jeg brukt Area effekt spells så langt unna jeg får til (helt siden Eye of the Beholder til Amiga), i Dragon Age hender det at fienden bare står der, det er sikkert en bug men jeg slutter ikke bruke magikeren\wizard på en slik effektiv måte av den grunn. Med andre ord jeg utnytter ikke en bug jeg spiller slik jeg pleier med en magiker som har tilgang til Area effekt spells (som veldig mange andre som også sikkert har oppdaget dårlig AI). Men trolig Konsentrerer De seg i Dragon age mer om Action preget flyt (cut scenes og a til b spilling) en bra AI og strategi. Trolig i enda større grad i Dragon Age 2 er jeg redd.

 

Dette har jeg nå forøvrig forklart. En ting er å ikke være enig en annen ting er å "quote" ut meninger og late som du har full oversikt over hva jeg forteller\mener, som du helt tydlig ikke har. Og igjen, som jeg forklarte i forhold til første post der jeg ga forslaget, vanlige fiender er også ganske lette på Nightmare ikke bare på grunn av denne buggen slår til noen ganger men generelt. Mest brukte spillmåten (som også forklart tidligere) var å bruke Rouge til å pulle ut av rom\ gater til de springer i traps\slow spells, for så og sette Area magi over slik at fienden blir godt kokt, enkelte ganger slår buggen til her som gjør det enda enklere, spesielt når de ikke har sett deg, men som nevnt jeg kan ikke slutte å bruke magikeren slik av den grunn.

Endret av SimalarioN
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...